Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Κουτσουρά – Ανάληψης – Μακρύ Γιαλού

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Κουτσουρά – Ανάληψης – Μακρύ Γιαλού

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

29-2-2024

Συνάντηση με τον   πρόεδρο    του  Δ.Σ. του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Κουτσουρά – Ανάληψης – Μακρύ Γιαλού κ. Καπετανάκη Εμμανουήλ και το μέλος κ. Γοργολάκη  Τίτο είχε ο  Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης, παρουσία των αντιδημάρχων κ.κ. Ν. Παπαδάκη και Γ. Χατζάκη.

Συζητήθηκαν μια σειρά από  θέματα που απασχολούν τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο της περιοχής και στη συνέχεια έγινε αναφορά σε έργα που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή όπως ο βιολογικός και τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει κατά την εκτέλεσή του και άλλα έργα  που έχουν δρομολογηθεί ή σχεδιάζονται από τη νέα δημοτική αρχή για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής. Επίσης τέθηκαν θέματα που άπτονται της καθημερινότητας του πολίτη αλλά και η ανάγκη να γίνουν δράσεις και παρεμβάσεις που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάδειξης της ευρύτερης περιοχής ως τουριστικός προορισμός.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος ανέφερε ότι θα εξετάσει τα θέματα που αναδείχθηκαν από το Σύλλογο και τόνισε ότι  σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο, αρμόδιο για την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού κ. Νεκτάριο Παπαδάκη, τους λοιπούς αντιδημάρχους και τις υπηρεσίες, θα επιδιωχθεί  σταδιακά η  επίλυση των προβλημάτων που τέθηκαν. Σημείωσε δε ότι η ευρύτερη περιοχή του Μακρύ Γιαλού τα τελευταία χρόνια έχει μια δυναμική και ανοδική πορεία,  έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα και ιδιαίτερα τοπικά χαρακτηριστικά που  αξίζει να αναδειχθούν.