ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΝΙΚΗΤΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΝΙΚΗΤΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΝΙΚΗΤΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Με το νεοεκλεγέν Συμβούλιο του ΤΟΕΒ Κουτσουρά και τον Πρόεδρο, κ. Νικήτα Παπαδάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη, όπου συζήτησαν για τις προτεραιότητες και τα νέα έργα που σχεδιάζει το νέο Συμβούλιο για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα της περιοχής, καθώς επίσης και για την πορεία υλοποίησης της λιμνοδεξαμενής στη θέση Τσικαλαριά, για έργα οδοποιίας κ.α.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, μετά το πέρας της συνάντησης, σημείωσε τα εξής:  «Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του απερχόμενου Συμβουλίου για την πολύ καλή συνεργασία και να συγχαρώ τα νεοεκλεγέντα μέλη, καθώς και τον Πρόεδρο, κ. Παπαδάκη, για την επανεκλογή του.

Η Κοινότητα του Κουτσουρά  διαθέτει μια πλούσια αγροτική παραγωγή με μεγάλες θερμοκηπιακές καλλιέργειες και ελαιοκαλλιέργειες. Ο στόχος μας με τον ΤΟΕΒ του Κουτσουρά είναι κοινός. Η ενίσχυση, η διευκόλυνση και η αύξηση της αγροτικής παραγωγής  και η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μέσα από την υλοποίηση των απαραίτητων έργων είναι επιδίωξή μας.

Ως Δήμος Ιεράπετρας με τις Υπηρεσίες μας στηρίζουμε την προσπάθεια του ΤΟΕΒ Κουτσουρά τόσο σε επίπεδο μελετών, όσο και συνδιεκδικώντας χρήματα είτε από την Περιφέρεια είτε από το αρμόδιο Υπουργείο, διότι βασική πεποίθησή μας ως Δημοτική Αρχή είναι ότι μόνο με τη συνεργασία μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα προς όφελος των συμπολιτών μας».