Δελτίο τύπου ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Στις 09/05/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00
Η Υπηρεσία Καθαριότητας ενημερώνει τους δημότες ότι την Κυριακή του Πάσχα καθώς επίσης και την Τρίτη
Το ΚΑΠΗ του Δήμου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας  Εμμανουήλ Φραγκούλης συνοδευόμενος

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για τη δωρεά της συσκευής αντιμετώπισης πνιγμού  που θα χρησιμοποιηθεί σε ώρα ανάγκης στον βρεφονηπιακό σταθμό Μακρύ Γιαλού του Δήμου Ιεράπετρας είμαστε ευγνώμονες και ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Μακρύ Γιαλού και τους εκπαιδευτικούς που είχαν την πρωτοβουλία και το συντονισμό. Επίσης ευχαριστούμε θερμά […]

Απόφαση προληπτικής απαγόρευσης διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA,

Δελτίο τύπου ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α

Ταυτόχρονα ,  σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. με ημερομηνία 30/07/2021, η υποβολή αιτήσεων από δικαιούχους voucher στο πλαίσιο της δράσης «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞH ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ» Περιόδου 2021-2022 για εγγραφή των παιδιών τους σε βρεφονηπιακούς σταθμούς ξεκίνησε  από την  01/8/2021 και ώρα 10.00 έως και 08/8/2021 και ώρα 23:59.

 

Δικαίωμα υποβολής αίτησης   σε αυτήν την  Πρόσκληση, έχουν

α) οι υπάλληλοι, μόνιμοι και αορίστου χρόνου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού),

β) μισθωτοί/ές, αυτοαπασχολούμενοι/ες στον ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι/ες δεν έχουν αιτηθεί ή και ενισχυθεί από συγχρηματοδοτούμενες δράσεις εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής

γ) μισθωτές/αυτοαπασχολούμενες στον ιδιωτικό τομέα οι οποίες υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στη συγχρηματοδοτούμενη Δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» Κύκλος Πρόσκλησης 2021-2022, πλην αποκλείονται του δικαιώματος λήψης voucher της Δράσης αυτής, λόγω εξάντλησης του προϋπολογισμού της και οι οποίες τυγχάνουν ταυτόχρονα επιλέξιμες στο παρόν πρόγραμμα.

 

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, στην διεύθυνση:

https://web.eetaa.gr:38446/

ή εναλλακτικά στην διαδρομή:

https://www.eetaa.gr/ κατόπιν θα αναζητήσετε την ανακοίνωση με ημερομηνία 01/08/2021 και θα πατήσετε τον σύνδεσμο «Πρόγραμμα οικονομικής στήριξης οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας (2021-2022) – Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων»

 

Αναλυτικές οδηγίες οι γονείς μπορούν να βρουν στην σχετική  φετινή ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ, στην διεύθυνση:

https://www.eetaa.gr/prosxolikh_2021/31072021_prosklisis_10083.pdf

 

 

 

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

Σακαδάκη Μαρία