Δελτίο Τύπου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, προσκαλεί φίλους και υποστηρικτές να επισκεφτούν
Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, ο Συντονιστής Δημήτριος Μιχελάρος
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας  Δήμου Ιεράπετρας
Από το Τμήμα  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,   και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνουμε

Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών Μηχανικών Ιεράπετρας έχοντας μια χρήσιμη και εποικοδομητική συζήτηση. Στο επίκεντρο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων,  το παραλιακό μέτωπο της πόλης καθώς και η ανάδειξη του χώρου της Ναυμαχίας, ένας χώρος που μένει αναξιοποίητος εδώ και πολλά χρόνια. Συζήτηση έγινε και για το παραλιακό γυμναστήριο και την απομάκρυνση του κλειστού χώρου άθλησης. Επιπλέον η δυνατότητα και χρησιμότητα δημιουργίας μαρίνας. Επίσης η  σήμανση παλαιών κτιρίων, επικίνδυνων για  την ασφάλεια των πολιτών. 

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Επιστημονικό Σύλλογο Ελεύθερων Επαγγελματιών Μηχανικών Ιεράπετρας για το ενδιαφέρον τους και την πρόθεσή τους να διαθέσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους ώστε  να συνεργαστούμε από κοινού σε διάφορα θέματα με στόχο τη βελτίωση του τόπου μας. Οι απόψεις σε πολλά θέματα συγκλίνουν και αυτό είναι θετικό και από πλευράς μας, από κοινού με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου,  θα επιδιώξουμε τη συνεργασία μαζί τους».