ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ COAST TO COAST»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ COAST TO COAST»

Ιεράπετρα, 27.03.2023

 

Δελτίο Τύπου

 

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ COAST TO COAST»

 

Με μεγάλη συμμετοχή και παρουσία πλήθους θεατών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαρτίου με πρωτοβουλία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας υπό την αιγίδα του Δήμου Ιεράπετρας και σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και την Περιφέρεια Κρήτης  ο ημιμαραθώνιος COAST TO COAST. Ένας αγώνας  που ήταν  αφιερωμένος  στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

 

Με αφετηρία την παραλία της Παχειάς Άμμου και τερματισμό την Πλατεία της Ιεράπετρας περιλάμβανε έναν  Ημιμαραθώνιο Δρόμο 21.100 μέτρων, Αγώνα 10000 μέτρων, Αγώνα 5.000 μέτρων και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων.

 

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, μετά τον πέρας των αγώνων και τη βράβευση των νικητών δήλωσε:

 

«Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο, κ. Σπύρο Τσιφετάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας για την εξαιρετική διοργάνωση, καθώς και όλους όσοι συμμετείχαν.

 

Οι αυξημένες φετινές συμμετοχές αποδεικνύουν αφενός την τάση στροφής προς την άθληση και αφετέρου ότι οι πολίτες έχουν «αγκαλιάσει» πλέον αυτόν τον αθλητικό θεσμό.

 

Ο υγιής αθλητισμός αποτελεί μέρος του πολιτισμού μας, εξευγενίζει το σώμα και το πνεύμα και εμείς ως Δημοτική Αρχή έχουμε αποδείξει έμπρακτα ότι στηρίζουμε όχι μόνο τον επαγγελματικό, αλλά και τον ερασιτεχνικό και τον μαζικό αθλητισμό.

 

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνέπεια και την ακούραστη παρουσία τους σε όλους τους εθελοντές, οι οποίοι και αποτελούν την ψυχή αυτού του είδους των διοργανώσεων».