Συνάντηση Αντιδημάρχου Γ. Κουγιουμουτζάκη με τους υδρονομείς του Δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Στις 09/05/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00
Η Υπηρεσία Καθαριότητας ενημερώνει τους δημότες ότι την Κυριακή του Πάσχα καθώς επίσης και την Τρίτη
Το ΚΑΠΗ του Δήμου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας  Εμμανουήλ Φραγκούλης συνοδευόμενος

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για τη δωρεά της συσκευής αντιμετώπισης πνιγμού  που θα χρησιμοποιηθεί σε ώρα ανάγκης στον βρεφονηπιακό σταθμό Μακρύ Γιαλού του Δήμου Ιεράπετρας είμαστε ευγνώμονες και ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Μακρύ Γιαλού και τους εκπαιδευτικούς που είχαν την πρωτοβουλία και το συντονισμό. Επίσης ευχαριστούμε θερμά […]

Απόφαση προληπτικής απαγόρευσης διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA,

Συνάντηση Αντιδημάρχου Γ. Κουγιουμουτζάκη με τους υδρονομείς του Δήμου Ιεράπετρας

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ

Συνάντηση   με τους υδρονομείς του Δήμου για ενημέρωση  σχετικά με τα  καθήκοντά τους, είχε ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης Άρδευσης Αποχέτευσης  Γιώργος Κουγιουμουτζάκης παρουσία του Αντιδημάρχου Γ. Χατζάκη, του αναπληρωτή Διευθυντή της Υπηρεσίας Ν.  Σεκαδάκη, του Προϊσταμένου Μ. Καββουσανού, του υπεύθυνου αρδευτικού τομέα Γ. Φαφουτάκη και προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων.  

Στους 28 υδρονομείς του Δήμου δόθηκαν ο κανονισμός άρδευσης καθώς επίσης προφορικές και  έγγραφες οδηγίες για τον έλεγχο των υδρομέτρων και των λοιπών υποχρεώσεών τους. Τονίστηκε ότι χρειάζεται η καλή συνεργασία με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων και πως οι όποιες ενέργειες γίνονται, θα πρέπει να έχουν την έγκριση της Υπηρεσίας ώστε να είναι σύννομες. Επισημάνθηκε ακόμη ότι απαιτείται αυξημένη προσοχή σε τυχόν περίπτωση  κλοπής νερού η οποία εφόσον διαπιστωθεί αποτελεί κακούργημα και ακολουθούνται οι νόμιμες διαδικασίες. Ειπώθηκε ακόμη ότι οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς και ακόμη περισσότερο αυξημένοι λόγω της φετινής παρατεταμένης ανομβρίας.

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος κ. Κουγιουμουτζάκης τόνισε: Στόχος μας είναι η αρδευτική περίοδος να κυλήσει ομαλά ακολουθώντας τις οδηγίες και τον σχετικό κανονισμό άρδευσης με στόχο την ορθή κατανομή του αρδευτικού νερού κα την εξυπηρέτηση των Δημοτών. Θα είμαστε δίπλα στους υδρονομείς και το έργο τους και από κοινού θα αντιμετωπίζουμε τυχόν προβλήματα που παρουσιαστούν.