ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ν.Π.Δ.Δ. «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Με τον Γενικό  Διευθυντή  Πρωτογενή Τομέα της  Περιφέρειας Κρήτης κ. Κώστα Υψηλάντη συναντήθηκε
Σας προσκαλούμε, σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2024,και ώρα 12.30 μ.μ., σε

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ταχ.Δ/νση: Δημοκρατίας 31 Ταχ.Κώδικας: 72200 Ιεράπετρα Πληροφορίες: Τσικαλουδάκη Θεονύμφη Τηλέφωνο:      (28423) 40361 E-mail:  n.tsikaloudaki@0448.syzefxis.gov.gr Ιεράπετρα 19/04/2024                 Αριθμ. πρωτ.5331   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ Τακτικά Μέλη Σκουλούδη Ανδρέα Τζώρτζη Εμμανουήλ   Χατζάκη Γεώργιο Κουγιουμουτζάκη Γεώργιο  Γουλιδάκη Ιωάννη      Πανταζή Αργύρη    Αναπληρωματικά μέλη      Γιακουμάκη Γεώργιο      Σπυριδάκη Μιχαήλ                          Παπαδάκη Νεκτάριο      Περακάκη Φωτεινή […]

Συνάντηση   με τους υδρονομείς του Δήμου για ενημέρωση
Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας  που θα γίνει  τη  25η  Απριλίου 2024

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ν.Π.Δ.Δ. «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Έχοντας υπόψη:

α) το άρθρο 184 Ν.4635/2019 (ΦΕΚ 167 Α/30-10-2019),

β) το άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Καταπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης Κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» (ΦΕΚ 55/Α/ 11-03-2020)

γ) τη με αρ.163/29-5-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών προς τους Δήμους της Χώρας  (ΑΔΑ: Ψ3ΧΝ46ΜΤΛ6-ΑΨ7)

δ) το άρθρο 67 Ν. 3852/2010 προσαρμοσμένο στις προαναφερόμενες διατάξεις.

Σας προσκαλούμε, στις 6 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00π.μ. σε διά περιφοράς συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας» για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:

 

Θέμα   1ο:  Αίτηση παραχώρησης  χρήσης προαύλιου χώρου και μικροφωνικής του Γυμνασίου Κουτσουρά-Λυκείου Μακρύ Γιαλού  από την  κα. Παντελή Δέσποινα για πραγματοποίηση διάλεξης με θέμα την επέτειο των 200 χρόνων της Επανάστασης του 1821

 

Θέμα   2ο:  Απαλλαγή καταβολής μισθωμάτων σχολικών κυλικείων από Ιανουάριο έως Μάιο 2021 ως πληττόμενες επιχειρήσεις σύμφωνα με το Ν.4799 άρθρο 110 ΦΕΚ 78 Α/18-05-2021

 

Θέμα   3ο:  Αίτημα Β Λυκείου έγκρισης αγοράς καρεκλών για  εξοπλισμό αίθουσας συσκέψεων του Σχολείου.

 

 

 

 

Ο  Πρόεδρος

 

 

 

Αστροπεκάκης Κωνσταντίνος

 

 

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

  1. Για την δια περιφοράς  λήψη απόφασης απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον των 2/3 των μελών του συλλογικού οργάνου (9 Μέλη)
  2. Εκδίδεται η πρόσκληση συνεδρίασης με τα θέματα ημερήσιας διάταξης που αποστέλλεται στα μέλη τρεις (3) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν την συνεδρίαση. Σε κατεπείγουσες περιπτώσεις, η πρόσκληση αυτή μπορεί να επιδοθεί ή να γνωστοποιηθεί την ημέρα της συνεδρίασης. Στην πρόσκληση πρέπει να αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα. Πριν από τη συζήτηση το συμβούλιο αποφαίνεται για το κατεπείγον των θεμάτων.

 

  1. Στην πρόσκληση αναγράφονται τόπος, ημέρα και ώρα συνεδρίασης, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει αυτοπρόσωπη παρουσία των μελών.
  2. Μαζί με την πρόσκληση αποστέλλονται οι εισηγήσεις των θεμάτων για τα οποία θα ληφθεί απόφαση.

Τα συμμετέχοντα μέλη του Συμβουλίου έχουν δικαίωμα να αποστείλουν την ψήφο τους επί κάθε θέματος που περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη, το αργότερο μέχρι δύο (2) ώρες μετά την ώρα σύγκλησης του συμβουλίου, όπως αυτή αναγράφεται στην πρόσκληση, ήτοι μέχρι ώρα 13.00 .

Η ψήφος του κάθε μέλους (ναι, όχι, λευκό, παρών) θα αποστέλλεται:

 

  1.  Με email από προσωπικό τους λογαριασμό, γνωστό στη γραμματεία του Συμβουλίου, προς το email  της Γραμματείας του Συμβουλίου(elizapr166@gmail.com και bthmschep@0448.syzefxis.gov.gr) ή στο email του Προέδρου κ. Αστροπεκάκη Κωνσταντίνου (Kostisastropekakis@hotmail.com)

 

  1. Με  γραπτό, τηλεφωνικό μήνυμα (sms) από προσωπικό τους κινητό, γνωστό και καταχωρημένο ως τέτοιο  στη Γραμματεία του Συμβουλίου, προς το κινητό του Προέδρου (τηλ.6977619317)

 

 

Συμμετέχοντα (παρόντα) στη συνεδρίαση θεωρούνται τα μέλη που έχουν αποστείλει την ψήφο τους μέχρι την ώρα που καθορίζεται ανωτέρω, δηλαδή μέχρι την πάροδο δύο (2) ωρών από την ώρα σύγκλησης του συμβουλίου, όπως αυτή αναγράφεται στην πρόσκληση κάθε συνεδρίασης. Τα μέλη που δεν θα αποστείλουν ψήφο μέχρι την ώρα αυτή θεωρούνται μη συμμετέχοντα (απόντα).

 

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν με την δια περιφοράς διαδικασία θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο του συλλογικού οργάνου στην πρώτη συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Κάθε μέλος του συλλογικού οργάνου μπορεί να ζητά περαιτέρω στοιχεία επί των εισηγήσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες ή τον Πρόεδρο..