Αποτελέσματα Αναζήτησης:

19 Δεκεμβρίου, 2014

Συλλογή Τροφίμων από τον ΓΑΣ για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας

Με απώτερο στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Ιεράπετρας την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ιεράπετρας προχωράει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Έναρξη διεκπεραίωσης διαδικασιών ΕΛΓΑ μέσω ΚΕΠ

Από το ΚΕΠ του Δήμου Ιεράπετρας γίνεται γνωστό ότι είναι πλέον διαθέσιμη για χορήγηση από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ( ΚΕΠ) η υπηρεσία «ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΥΠΕΡ ΕΛΓΑ»

Χριστούγεννα με τους αγαπημένους μας ήρωες από την παιδική – νεανική χορωδία του δήμου Ιεράπετρας

Μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 20:30 στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη από την παιδική – νεανική χορωδία της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας.

Ανακοίνωση για διεξαγωγή κλήρωσης μελών επιτροπής την Δευτέρα 22.12.2014 από Διεύθυνση Περιβάλλοντος

Γνωστοποιούμε ότι η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας στις 22/12/2014, ώρα 8:30 π.μ. θα διεξάγει κλήρωση για την ανάδειξη των τακτικών και αναπληρωματικών μελών, που θα συγκροτήσουν την Επιτροπή διαπίστωσης ζημιών, προμήθειας....

Συνεδρίαση του Δ.Σ της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας στις 22.12.2014

Πρόσκληση για συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας στις 22 Δεκεμβρίου 2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Πίνακας των δύο (02) θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.