Αποτελέσματα Αναζήτησης:

9 Φεβρουαρίου, 2015

Ιδιαίτερη προσοχή λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας συνιστά η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ιεράπετρας

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει τους δημότες ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες στην περιοχή, απαιτείται η επίδειξη ιδιαίτερης προσοχής.

Ανακοίνωση για 3 κληρώσεις μελών επιτροπής (δημοτικοί σύμβουλοι) την Τετάρτη 11.02.2015

Η Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών την Τετάρτη 11.02.2015, θα διεξάγει 3 κληρώσεις (μεταξύ όλων των δημοτικών συμβούλων) για την ανάδειξη των τακτικών και αναπληρωματικών μελών για διάφορες επιτροπές.

Συνεδρίαση της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Ιεράπετρας στις 11.02.2015

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Ιεράπετρας την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 17.00 μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο Μάρκος Φωνιαδάκης. (Κανονισμός λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Ιεράπετρας)

Αλλαγές στην παραχώρηση της χρήσης κοινοχρήστου χώρο. Η επιστολή του δημάρχου στην Προϊσταμένη Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Κρήτης

«.....ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης απέστειλε επιστολή στην Προϊσταμένη Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Κρήτης, προκειμένου να παρευρεθεί στην ενημερωτική συνάντηση που έχει προγραμματιστεί...»

Τα προβλήματα του νοσοκομείου και των αγροτικών ιατρείων της Ιεράπετρας συζήτησαν ο δήμαρχος με τον εκτελούντα χρέη διοικητή

«.....Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκε με τον εκτελούντα χρέη διοικητή, ιατρό, κ. Πετράκη...»