Αποτελέσματα Αναζήτησης:

31 Μαρτίου, 2015

Η επιστολή του Δημάρχου Ιεράπετρας στο Υπουργό για την λειτουργία του υποκαταστήματος ΙΚΑ

«... είναι απαίτηση σύσσωμης της κοινωνίας και βέβαια των φορέων και των συλλόγων της περιοχής, όπως φαίνεται και από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας την οποία σας επισυνάπτουμε, η αλλαγή ενδεχόμενου σχεδιασμού που προβλέπει την αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος ΙΚΑ στην Ιεράπετρα...»

Ν.Π.Δ.Δ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» Ιεράπετρας – Citizens in Action, πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας για τον Απηγανιά

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Περιβάλλον Δήμου Ιεράπετρας», σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε. Ιεράπετρας και την οργάνωση εθελοντικών και εκπαιδευτικών δράσεων Citizens in Action, πρόκειται να οργανώσει πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας μικρής διάρκειας με σκοπό τον καθαρισμό των δέντρων που τοποθετήθηκαν από προγενέστερη δενδροφύτευση στην περιοχή του Απηγανιά.

Συνεδρίαση της Επιτροπής Πρασίνου & Παιδικών Χαρών στις 02.04.2015

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Επιτροπής Πρασίνου & Παιδικών Χαρών του Δήμου Ιεράπετρας την Πέμπτη 02 Απριλίου και ώρα 19.00. Πίνακας των τεσσάρων (04) θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Διακήρυξη για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου στο πευκοδάσος αναψυχής «Απηγανιάς» στον Κουτσουρά της Τ.Κ Σταυροχωρίου .

O Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει δημόσια ανοικτή πλειοδοτική προφορική δημοπρασία ενώπιον της αρμόδιας προς τούτο Επιτροπής για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου στο πευκοδάσος αναψυχής «Απηγανιάς» στον Κουτσουρά της Τ.Κ Σταυροχωρίου .

Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Ιεράπετρας στις 01.04.2015

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ιεράπετρας την Τετάρτη 01.04.2015 και ώρα 13.30 μ.μ.. Θέμα : Παραχώρηση χρήσης χώρου παλιού Δημοτικού Σχολείου Καβουσίου