Αποτελέσματα Αναζήτησης:

9 Οκτωβρίου, 2015

Σημαντικά θέματα συζητήθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Σημαντικά θέματα συζητήθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπως η ψήφιση του νέου ΟΕΥ, η Μελέτη Ν.Ο.Α.Κ Λασιθίου Τμήμα Ιεράπετρα – Φέρμα, ο νέος κανονισμός λειτουργίας των κοιμητηρίων Δήμου Ιεράπετρας και η λειτουργία των παιδικών χαρών.

Διαγωνισμός : «Κέντρο πληροφόρησης φυσικού περιβάλλοντος στον οικισμό Καλαμαύκας »

Ανοικτός διαγωνισμός για την «Προμήθεια εξοπλισμού κέντρου πληροφόρησης φυσικού περιβάλλοντος στον οικισμό Καλαμαύκας» της πράξης «Κέντρο πληροφόρησης φυσικού περιβάλλοντος στον οικισμό Καλαμαύκας Δ. Ιεράπετρας» .

Διαγωνισμός : «Κέντρο πληροφόρησης ανθρωπογενούς περιβάλλοντος στον οικισμό Ανατολής Δ. Ιεράπετρας »

Δημόσιος ανοικτός διαγωνισμός για την «Προμήθεια εξοπλισμού κέντρου πληροφόρησης ανθρωπογενούς περιβάλλοντος στον οικισμό Ανατολής» της πράξης «Κέντρο πληροφόρησης ανθρωπογενούς περιβάλλοντος στον οικισμό Ανατολής Δ. Ιεράπετρας» .

Παρουσιάστηκε η μελέτη για τη Χρυσή στην επιτροπή διαβούλευσης

Παρουσιάστηκε κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ιεράπετρας, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας για τη Νήσο Χρυσή.

Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας σε Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Ο Δήμαρχος της Ιεράπετρας πραγματοποίησε ενημερωτική επίσκεψη σε Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και συζήτησε με τους εργαζομένους των δημοτικών σταθμών για προβλήματα και εκκρεμότητες που παρατηρούνται.