Αποτελέσματα Αναζήτησης:

27 Ιανουαρίου, 2016

Άθληση για όλους: Πίνακες Προσωρινής Κατάταξης – Υποβολή Ενστάσεων

Οι ενστάσεις των ενδιαφερομένων για τους πίνακες προσωρινής κατάταξης μπορούν να κατατίθενται για δέκα ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της τελευταίας ανάρτησης (28/1/2016 και ως τις 6/2/2016 ημέρα Σάββατο).

Ευχαριστήριο στους χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιεράπετρας ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις, τους συλλόγους, τους φορείς και τους πολίτες που ενίσχυσαν και στήριξαν το προηγούμενο διάστημα το έργο που επιτελεί.

Προσφορές για την «Αποκατάσταση βατότητας δημοτικών δρόμων περιοχής Δήμου Ιεράπετρας»

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει ανοικτό επαναληπτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης για την «Αποκατάσταση βατότητας δημοτικών δρόμων περιοχής Δήμου Ιεράπετρας (προμήθεια αδρανών υλικών -σκυροδέματος κ.λ.π.)»

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας για τη στήριξη των αγροτών

Στην έκδοση ψηφίσματος στήριξης και συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του.

Στο σχολείο της Νέας Ανατολής ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Τον οικισμό της Νέας Ανατολής και συγκεκριμένα το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στο πλαίσιο αυτοψίας και συζήτησης για υπάρχοντα προβλήματα.