Αποτελέσματα Αναζήτησης:

15 Μαρτίου, 2016

Δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικού διαμερίσματος στην Αθήνα στις 24.03.2016

Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση ενός δημοτικού διαμερίσματος στην Αθήνα. Η δημοπρασία θα είναι φανερή και θα διεξαχθεί ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού στο Δημοτικό Κατάστημα στις 24 Μαρτίου 2016.

Δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικού γηπέδου στη θέση Κοτσιφιανή στις 21.03.2016

Εκτίθεται σε πλειοδοτική προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση τμήματος δημοτικού γηπέδου στη θέση Κοτσιφιανή της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στα γραφεία του Δήμου Ιεράπετρας, την 21.03.2016.

Εγγραφές στο Μητρώο Κατασκευαστών Κοιμητηρίων του Δήμου Ιεράπετρας

Ανακοινώνεται ότι για την εκτέλεση πάσης φύσεως εργασιών από ιδιώτες στα κοιμητήρια του Δήμου Ιεράπετρας οι κατασκευαστές – τεχνίτες υποχρεούται στο εξής να εγγράφονται υποχρεωτικά στο ειδικό μητρώο κατασκευαστών για κοιμητήρια.

Συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στις 18.03.2016

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση στις 18 Μαρτίου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων, που βρίσκεται στον 1ο όροφο, δίπλα από την αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη».

Ορισμός Αντιδημάρχων Δήμου Ιεράπετρας (Τροποποιητική απόφαση)

Τροποποίηση απόφασης αριθμ.714/2014 για τον ορισμό Αντιδημάρχων Δήμου Ιεράπετρας.

Σημαντικά θέματα συζητήθηκανστο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας

Η εκκαθάριση της δημοτικής επιχείρησης «Μίνως», η οργάνωση της άρδευσης για την θερινή περίοδο 2016 και η έκδοση ψηφίσματος για το προσφυγικό ήταν θέματα που μεταξύ άλλων συζήτησε το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας κατά την τελευταία συνεδρίασή του.