Αποτελέσματα Αναζήτησης:

9 Μαΐου, 2016

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 13.05.2016

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην μικρή αίθουσα στον 1ο όροφο την 13η του μηνός Μαΐου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 8.30.

Ακύρωση διαγωνισμού για την «Προμήθεια ξύλινων κατασκευών στη Νήσο Χρυσή»

Σας ενημερώνουμε ότι ακυρώνεται ο διαγωνισμός για την «Προμήθεια ξύλινων κατασκευών στη Νήσο Χρυσή», για τον οποίο είχε αρχικά οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής αυτού, η 12η Μαΐου 2016.

Το Ψήφισμα της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων για την Απεργία της ΠΝΟ

Στην έκδοση ψηφίσματος, ασκώντας πιέσεις με αφορμή την απεργία της Π.Ν.Ο. προχώρησε η Επιτροπή Αγροτικών Θεμάτων του Δήμου Ιεράπετρας.

Η Απάντηση του Δημάρχου στις Δηλώσεις της 7ης ΥΠΕ

Δεν δεχόμαστε εκπτώσεις για τις δομές του Δήμου μας και δεν καλυπτόμαστε από την απλή παράθεση θέσεων και αριθμών. Απαιτούμε ουσιαστικές κινήσεις και άμεσες λύσεις απαντά ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην τοποθέτηση της 7ης ΥΠΕ για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Διακήρυξη για τη «Συντήρηση και επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων έτους 2016»

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της εργασίας με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων έτους 2016», προϋπολογισθείσας δαπάνης 46.986,00 €.

Διακήρυξη για τις «Εργασίες ενταφιασμού στα Κοιμητήρια του Δήμου Ιεράπετρας»

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, σύμφωνα με το Π.Δ. 28/80 για την ανάδειξη αναδόχου για την εργασία «Εργασίες ενταφιασμού στα Κοιμητήρια του Δήμου Ιεράπετρας».