Αποτελέσματα Αναζήτησης:

30 Μαΐου, 2016

Επιτυχημένη η 1η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας

Καθ' όλα επιτυχημένη η 1η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας Agro Expo 2016 – Ξεπέρασαν τους 5000 οι επισκέπτες.

Διακήρυξη για την εκμίσθωση αιγιαλού στον Θόλο (τοποθέτηση και λειτουργία καντίνας)

Δημοπρασία για την παραχώρηση προς τρίτους του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στην Τοπική Κοινότητα Καβουσίου, στο Θόλο Καβουσίου, με αποκλειστικό σκοπό την τοποθέτηση και λειτουργία αναψυκτηρίου– καντίνας.

Διακήρυξη για την Εκμίσθωση Αιγιαλού στη Νήσο Χρυσή (Τοποθέτηση Ομπρελοκαθισμάτων)

Δημοπρασία για την παραχώρηση προς τρίτους του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στη Νήσο Χρυσή, με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έναντι ανταλλάγματος, με αποκλειστικό σκοπό την τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων.

Διακήρυξη για την Εκμίσθωση αιγιαλών ΔΕ Ιεράπετρας

Διακήρυξη για τη διενέργεια δημόσιας, ανοικτής, πλειοδοτικής, προφορικής δημοπρασίας , για την παραχώρηση προς τρίτους του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έναντι ανταλλάγματος ΔΕ Ιεράπετρας.

Διακήρυξη για εκμίσθωση αιγιαλού για τοποθέτηση καντινων στο νησί Χρυσή

Δημοπρασία για την παραχώρηση προς τρίτους του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στη Νήσο Χρυσή με αποκλειστικό σκοπό την τοποθέτηση και λειτουργία δύο τροχήλατων καντινών – αναψυκτηρίων (αυτοκινούμενων ή μη).

Διακήρυξη για Τοποθέτηση Ομπρελοκαθισμάτων στο Θόλο Καβουσίου

Δημοπρασία για την παραχώρηση προς τρίτους του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στη θέση «Θόλος» της Τοπικής Κοινότητας Καβουσίου, με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έναντι ανταλλάγματος, για Τοποθέτηση ομπρελών – ξαπλώστρων και θαλάσσιων μέσων αναψυχής.