Αποτελέσματα Αναζήτησης:

17 Ιουνίου, 2016

Διακήρυξη για την Εκμίσθωση αιγιαλών ΔΕ Ιεράπετρας – 24.06.2016 (Επαναληπτική)

Διακήρυξη για τη διενέργεια δημόσιας, ανοικτής, πλειοδοτικής, προφορικής δημοπρασίας , για την παραχώρηση προς τρίτους του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έναντι ανταλλάγματος ΔΕ Ιεράπετρας.

Διακήρυξη για την εκμίσθωση αιγιαλού στον Θόλο – 24.06.2016 (Επαναληπτική)

Δημοπρασία για την παραχώρηση προς τρίτους του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στην Τοπική Κοινότητα Καβουσίου, στο Θόλο Καβουσίου, με αποκλειστικό σκοπό την τοποθέτηση και λειτουργία αναψυκτηρίου– καντίνας.

Διακήρυξη για την Εκμίσθωση Αιγιαλού στη Νήσο Χρυσή – 24.6.2016 (Επαναληπτική)

Δημοπρασία για την παραχώρηση προς τρίτους του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στη Νήσο Χρυσή, με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έναντι ανταλλάγματος, με αποκλειστικό σκοπό την τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων.

Οδηγίες Προστασίας από Σεισμό – Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας

Ενημερωτικό Υλικό για Προστασία από το Σεισμό από τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας.

Διακήρυξη για Τοποθέτηση Ομπρελοκαθισμάτων στο Θόλο Καβουσίου – 25.06.2016 (Επαναληπτική)

Δημοπρασία ενώπιον της αρμόδιας προς τούτο Επιτροπής, για την παραχώρηση προς τρίτους του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στη θέση «Θόλος» της Τοπικής Κοινότητας Καβουσίου, με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έναντι ανταλλάγματος.

Οδηγίες Προστασίας από τον Καύσωνα – Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

Η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε οδηγίες για Προστασία από τον Καύσωνα

Η απάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας στην τοποθέτηση του κ. Μαχαιρά

«Τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Μαχαιράς σε ραδιοφωνική τοποθέτησή του, με αφορμή την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ. Πολάκη στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας είναι ξεκάθαρο ότι αποτελούν ευκαιριακή προσπάθεια προσωπικής και παραταξιακής προβολής του και μόνο. ...»

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Επιτροπής Στήριξης του ΤΕΙ Ιεράπετρας

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Στήριξης του ΤΕΙ του Δήμου Ιεράπετρας στις 21 Ιουνίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων στο 1ο όροφο του κτιρίου «Μελίνα Μερκούρη».

Συνεδρίαση Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις 22.06.2016

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» Δήμου Ιεράπετρας την 22η του μηνός Ιουνίου έτους 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00 μ.μ.

Συνεδρίαση Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α» Ιεράπετρας στις 21.06.2016

Σας προσκαλούμε στις 21/6/2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση, στα Γραφεία του ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» Ιεράπετρας.