Αποτελέσματα Αναζήτησης:

26 Αυγούστου, 2016

Αλλαγές στο πρόγραμμα εικαστικών εκθέσεων στο Τζαμί

Αλλαγές στο πρόγραμμα των εικαστικών εκθέσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Τζαμί. Σας περιμένουμε για να ταξιδέψετε μαζί με τους δημιουργούς -καλλιτέχνες στη φαντασία της τέχνης.

Συνεδρίαση της Δημοτικής επιτροπής Παιδείας στις 29.08.2016

Σας προσκαλώ να προσέλθετε σε δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας που θα γίνει την Δευτέρα 29.08.2016 και ώρα 10.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο «Μελίνα Μερκούρη».

Πρόσκληση για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας στις 31.08.2016

Σας προσκαλούμε, στις στις 31 Αυγούστου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 29.08.2016

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην μικρή αίθουσα στον 1ο όροφο την 29η του μηνός Αυγούστου έτους 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00

Συνάντηση του Δημάρχου με το Μιχάλη Καρχιμάκη

Με τον επί σειρά ετών βουλευτή Λασιθίου και σημερινό μέλος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, κ. Μιχάλη Καρχιμάκη συναντήθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016.

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Κυβερνητικό Βουλευτή Λασιθίου

Με τον κυβερνητικό Βουλευτή Λασιθίου, κ. Μανώλη Θραψανιώτη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Καλαντζάκης στο πλαίσιο ενημέρωσης για μια σειρά από θέματα που απασχολούν τον Δήμο Ιεράπετρας.

Συνάντηση Δημάρχου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου με αφορμή την Αναδιάρθρωση

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση σχεδίου προεδρικού διατάγματος για την αναδιάταξη, αναδιοργάνωση, σύσταση και λειτουργία των περιφερειακών Υπηρεσιών της Αστυνομίας, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επισκέφτηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου, ταξίαρχο, κ. Μανώλη Πετάση.

Ασφάλεια και Ποιότητα Κηπευτικών Προϊόντων Ιεράπετρας

Το θέμα της ποιότητας και της ασφάλειας των κηπευτικών προϊόντων που παράγονται στην Ιεράπετρα και η ανάγκη ενεργοποίησης μηχανισμών διαφύλαξης και προβολής τους συζητήθηκαν σε συνεδρίαση της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων του Δήμου Ιεράπετρας.