Αποτελέσματα Αναζήτησης:

7 Μαρτίου, 2017

Οι Δημοτικές Χορωδίες Ιεράπετρας & Αγίου Νικολάου τραγουδούν για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία την Κυριακή 12 Μαρτίου στην Ιεράπετρα

Η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Αγίου Νικολάου και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας στον Άγιο Νικόλαο, σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Ιεράπετρας.

Ο Δήμος Ιεράπετρας στηρίζει τους αγώνες των αγροτών – Λεωφορεία του Δήμου Ιεράπετρας στη διάθεση όσων πολιτών δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο

Η δημοτική αρχή καλεί τους τοπικούς φορείς, τους συλλόγους, τις υπηρεσίες και τους πολίτες της Ιεράπετρας να συμμετέχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Βάθης στην Αθήνα την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017.

Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στο Νομό Λασιθίου

Από το Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, ανακοινώνεται η τελευταία εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2016.

Ο Δήμος Ιεράπετρας στηρίζει τους αγώνες των αγροτών – Κλειστές την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 οι Δημοτικές Υπηρεσίες

Κλειστές θα παραμείνουν την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 οι Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας σε ένδειξη στήριξης των αγώνων του αγροτικού κόσμου.

Ο Ηλίας Νταραράς νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Μαρτίου 2017 οι δημαιρεσίες στο Δήμο Ιεράπετρας για την εκλογή των μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Δραστηριότητες από το Πανεπιστήμιο Ορέων στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού

Ο Δήμος Ιεράπετρας και η Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού φιλοξενούν και υποστηρίζουν δράσεις του Πανεπιστημίου Ορέων την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 στην Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού.