Αποτελέσματα Αναζήτησης:

17 Μαΐου, 2017

Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την «Αντικατάσταση φωτισμού στη Γρα-Λυγιά»

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της «Αντικατάσταση φωτισμού στη Γρα-Λυγιά».

Πρόσκληση για κατάθεση προσφοράς για την εργασία «Ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών»

Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την εργασία «Ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών», με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη, μόνο βάσει τιμής, προσφορά.

7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας

Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας και την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας & Νοτιοανατολικής Κρήτης, διοργανώνει το 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

Εκδήλωση αφιερωμένη στη γιορτή της μητέρας από το ΚΑΠΗ του Δήμου Ιεράπετρας

Μία όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από το Κ.Α.Π.Η. του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας με αφορμή τη "Γιορτή της Μητέρας''.

Συνεδρίαση του Δ.Σ της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας στις 17.05.2017

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση στις 19.05.2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:30, που θα πραγματοποιηθεί στη μικρή αίθουσα συνεδριάσεων δίπλα στην αίθουσα θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη» στον 1ο όροφο.

Σφραγίσεις καταστημάτων και αφαίρεση τραπεζοκαθισμάτων από τη Δημοτική Αστυνομία Ιεράπετρας

Στην αφαίρεση τραπεζοκαθισμάτων από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας 15 Μαϊου 2017 συνεργείο υπαλλήλων του Δήμου Ιεράπετρας με τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας.