Αποτελέσματα Αναζήτησης:

12 Ιουνίου, 2017

Εκθέσεις Εικαστικών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΚΥΡΒΕΙΑ 2017

Το ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας προσκαλεί εικαστικούς καλλιτέχνες της πόλης και των Τοπικών Κοινοτήτων φορείς και σωματεία να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τα φετινά ΚΥΡΒΕΙΑ 2017.

Ματαίωση της Δημοπρασίας της 15-6-2017 για την εκτέλεση του έργου «Ανεγέρση 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας»

Η Οικ. Επιτροπή με τη με αριθμό. 99/2017 απόφασή της αποφάσισε την ματαίωση της Δημοπρασίας της 15-6-2017 για την εκτέλεση του έργου «Ανεγέρση 7ου Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας».

Έκδοση – Ανανέωση Κάρτας Κοινωνικού Παντοπωλείου

Από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι ξεκινάει από την Τετάρτη 14-06-2017 η υποβολή των δικαιολογητικών για την έκδοση / ανανέωση της κάρτας του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ανοιχτός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου: «Ανέγερση 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας»

Ο Δήμος Ιεράπετρας, προκηρύσσει ανοιχτό δημόσιο διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «Ανέγερση 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας» με προϋπολογισμό 585.365,85 ΕΥΡΩ (Χωρίς ΦΠΑ).

Καλή Επιτυχία από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας στην Ένωση Γονέων για την Έκθεση Βιβλίου

Για την Έκθεση Βιβλίου με θέμα «Οι ομορφιές του τόπου μας» και τις παράλληλες δράσεις που προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν το τριήμερο 16, 17 και 18 Ιουνίου στην Ιεράπετρα ενημερώθηκε ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Συνάντηση δημάρχου με σύλλογο καταστημάτων εστίασης

Ζητήματα που άπτονται με τη λειτουργία των καταστημάτων εστίασης στην Ιεράπετρα και τη χρήση των κοινοχρήστων χώρων συζητήθηκαν στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα.