Καλή Επιτυχία από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας στην Ένωση Γονέων για την Έκθεση Βιβλίου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Καλή Επιτυχία από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας στην Ένωση Γονέων για την Έκθεση Βιβλίου

Ιεράπετρα 12.6.2017

Δελτίο Τύπου

Καλή Επιτυχία από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας στην Ένωση Γονέων για  την Έκθεση Βιβλίου

[dropcap]Γ[/dropcap]ια την Έκθεση Βιβλίου με θέμα «Οι ομορφιές του τόπου μας» και τις παράλληλες δράσεις που προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν το τριήμερο 16, 17 και 18 Ιουνίου στην Ιεράπετρα ενημερώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε το προηγούμενο διάστημα στο γραφείο του με την Ένωση Γονέων Ιεράπετρας, ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δήμου Ιεράπετρας, κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου και μέλη της Ένωσης ενημέρωσαν τον Δήμαρχο, παρουσία και της προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κας. Χατζημαρκάκη, του προέδρου της Δευτεροβάθμιας, κ. Νταραρά και του προέδρου του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κ. Γεωργαλάκη για την έκθεση που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί 16 – 18 Ιουνίου και τις  παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ αναφέρθηκαν και στην επιλογή τους να πραγματοποιηθεί  η έκθεση στο παραλιακό μέτωπο της πόλης και συγκεκριμένα στην παραλιακή πλατεία της Ιεράπετρας.

Όπως τονίστηκε, στην έκθεση θα συμμετέχουν αρκετά σχολεία του δήμου και από τις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης, καθώς και τα βιβλιοπωλεία της πόλης, ενώ  κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθούν ποικίλες εκδηλώσεις, όπως θεατρικές παραστάσεις, μουσικές δράσεις, εκθέσεις φωτογραφίας και διάφορα άλλα εικαστικά δρώμενα από τους μαθητές των σχολικών μονάδων και δομές του Δήμου Ιεράπετρας.

syllogos gonevn

Τα θερμά του συγχαρητήρια για τη συνέχιση μιας επιτυχημένης διοργάνωσης  που χρόνια τώρα υποστηρίζει η Ένωση Γονέων Ιεράπετρας, αλλά και τις ευχές του για  καλή επιτυχία εξέφρασε στον πρόεδρο και τα μέλη ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, υπογραμμίζοντας την πρόθεση του Δήμου να υποστηρίξει τη διοργάνωση.

Όπως τόνισε ο κ. Καλαντζάκης «ο Δήμος Ιεράπετρας και  οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να υποστηρίξουν τις σχολικές μονάδες και το έργο τους και σε κάθε περίπτωση πρόθυμα στηρίζουν ανάλογες εκδηλώσεις, που προάγουν την παιδεία και τον πολιτισμό με την ενεργό συμμετοχή μάλιστα των μαθητών. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαι βέβαιος ότι και φέτος η έκθεση θα αποτελέσει ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας».

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας