Αποτελέσματα Αναζήτησης:

13 Ιουνίου, 2017

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 14.06.2017

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην μικρή αίθουσα στον 1ο όροφο την 14η του μηνός Ιουνίου έτους 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.30.

Eγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Για την Σχολική Χρονιά 2017-2018 οι εγγραφές στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) γίνονται εκτάκτως μέχρι 30 Ιουνίου 2017, λόγω αλλαγής κανονισμού του Υπουργείου.

Επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Ιεράπετρας από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Ιεράπετρας στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης (project) με θέμα «Δημόσιες υπηρεσίες και εθελοντικές ομάδες με κοινωνική προσφορά στην περιοχή της Ιεράπετρας».

Κλειστός ο ΧΑΔΑ λόγω εργασιών αποκατάστασης

Λόγω εργασιών αποκατάστασης που εκτελούνται στον χώρο του ΧΑΔΑ, ο ΧΑΔΑ θα παραμείνει κλειστός από την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις – εγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφ/κούς Σταθμούς του Δήμου Ιεράπετρας για την περίοδο 2017-2018

Από το ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας καλούνται οι γονείς οι οποίοι ενδιαφέρονται να καλύψουν τις κενές θέσεις στους Παιδικούς και Βρεφ/κούς Σταθμούς, να καταθέσουν αίτηση έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.

Το ΚΑΠΗ του Δήμου Ιεράπετρας ευχαριστεί το Τμήμα Ασφάλειας

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ομιλία στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας από το τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας με θέμα «Ενημέρωση Ατόμων Τρίτης Ηλικίας για προστασία από κλοπές και απάτες».

Κατάθεση προτάσεων για τα φετινά ΚΥΡΒΕΙΑ 2017

Το ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας προσκαλεί πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης και των Τοπικών Κοινοτήτων, φορείς και σωματεία που ασχολούνται με τον πολιτισμό, αλλά και συμπολίτες, να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τα φετινά ΚΥΡΒΕΙΑ 2017.

1o Πρωτάθλημα Σκάκι Δήμου Ιεράπετρας – ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α

Με αφορμή την ολοκλήρωση των μαθημάτων σκακιού που πραγματοποιήθηκαν τη φετινή χρονιά, το ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α διοργανώνει το 1ο Πρωτάθλημα Σκάκι Δήμου Ιεράπετρας.