Αποτελέσματα Αναζήτησης:

29 Ιανουαρίου, 2018

Συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στις 02.02.2018

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων, που βρίσκεται στον 1ο όροφο, δίπλα από την αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη».

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Υποδιευθυντή του ΕΛΓΑ και τον επόπτη ΕΛΓΑ Λασιθίου

Συνάντηση με τον Υποδιευθυντή του ΕΛΓΑ κ. Μιχάλη Χαλκιαδάκη και τον Επόπτη ΕΛΓΑ του νομού Λασιθίου κ. Μιχάλη Τερζάκη πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Συζήτηση και λήψη απόφασης για τις καταστροφές που άφησε πίσω της η θεομηνία που έπληξε το Δήμο μας

Στην Ιεράπετρα, σήμερα, στις 28 Ιανουαρίου του έτους 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00, το Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε σε δημόσια, κατεπείγουσα συνεδρίαση, ύστερα από τη με αριθμό πρωτ. 699/28-01-2018 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου.

Υποβολή δηλώσεων Ζημίας από ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ-ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ της 25/1/2018

Ανακοινώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι που έχουν υποστεί ζημιά στα κτήματά τους από ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ-ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ της 25/1/2018 μπορούν να υποβάλλουν στους αρμόδιους ανταποκριτές ΕΛΓΑ του Δήμου μας Δήλωση Ζημίας.

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Kυβερνητικό Bουλευτή κ. Θραψανιώτη

Οι καταστροφές που έχουν προκύψει λόγω των σφοδρών συνεχιζόμενων ανέμων ήταν το θέμα της συνάντησης του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη με τον Κυβερνητικό Βουλευτή κ. Εμμανουήλ Θραψανιώτη.

Υποβολή Δηλώσεων Ζημίας από τους θυελλώδεις ανέμους

Aνακοινώνεται ότι όλοι οι δημότες που έχουν υποστεί ζημιές από τους θυελλώδεις ανέμους, στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ιεράπετρας μπορούν να υποβάλλουν στους αρμόδιους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ Δήλωση Ζημίας.