Αποτελέσματα Αναζήτησης:

23 Μαρτίου, 2018

Μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για την 25η Μαρτίου

“Η ιστορική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 αποτελεί ημέρα εθνικής μνήμης, αυτογνωσίας και υπερηφάνειας. Φέρνει μνήμες ιστορικού μεγαλείου, ενότητας, αποφασιστικότητας και ηρωισμού οι οποίες μας εμπνέουν και μας διδάσκουν να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε.

«Κοινός μας στόχος η άμεση ολοκλήρωση των τρέχοντων έργων»

Με την πρόεδρο και μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας της δημοτικής παράταξης “Ιεράπετρα Νέα Πορεία” συναντήθηκε ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης παρουσία των Αντιδημάρχων κ. Εμμανουήλ Λουτσέτη και κας Μαρίας Ρουμελιωτάκη.

Διακύρηξη ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια «Μίσθωση Μηχανημάτων Πολιτικής Προστασίας 2017»

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει Ανοικτό Διαγωνισμό με σκοπό την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 2017».

Επείγουσα ανακοίνωση

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι λόγω αποκατάστασης σπασίματος του κεντρικού αγωγού υδροδότησης της πόλης να μην κάνουν άσκοπη χρήση του νερού.

Φυτοπροστατευτικά ανά Καλλιέργεια (Μυκητοτόνα, Εντομοκτόνα, Ακαρεοκτόνα κλπ)

«Εγκεκριμένα Φυτοπροστατευτικά ανά Καλλιέργεια» - Νέα προσθήκη, Μάρτιος 2018 - Μυκητοκτόνα με έγκριση στην Μηλιά και την Αχλαδιά.

Συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου στις 26.03.2018

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση, στις 26 Μαρτίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 μ.μ. στην νέα αίθουσα συνεδριάσεων, που βρίσκεται δίπλα στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στον 1ο όροφο.