Αποτελέσματα Αναζήτησης:

2 Μαΐου, 2018

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στους μαθητές σχολείου

Η Συντονίστρια Κική Χασάπη-Φρονιμάκη, τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής και το Προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της ΣΤ1 και ΣΤ2 τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας.

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, η Συντονίστρια Κική Χασάπη-Φρονιμάκη και το Προσωπικό της Δομής, ευχαριστούν θερμά τους πολίτες που με την παρουσία τους και την προσφορά τους ενίσχυσαν την παράσταση «ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ».

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Η Συντονίστρια Κική Χασάπη-Φρονιμάκη, τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής και το Προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά την «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Ι.Κ.Ε» ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ –ΠΟΤΩΝ για την ευγενική χορηγία και συμπαράσταση στο δύσκολο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου- δίμηνης διάρκειας στο Λιμενικό Ταμείο

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ» ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ενέκρινε την πρόσληψη προσωπικού δίμηνης διάρκειας με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ., συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων.

Ευχαριστήριο στους χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, η Συντονίστρια Κική Χασάπη-Φρονιμάκη και το Προσωπικό της Δομής, ευχαριστούν θερμά τις επιχειρήσεις, τους συλλόγους, τους φορείς και τους πολίτες που ενίσχυσαν και στήριξαν με τις προσφορές τους, τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.

Διακήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού για την «Εργασία καθαρισμού Δημοτικών αφοδευτηρίων»

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει Ανοικτό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «Εργασία καθαρισμού Δημοτικών αφοδευτηρίων».

«Οι ημερομηνίες και τα έγγραφα σας διαψεύδουν κ. Αναστασάκη»

Παρά την πάγια τακτική μου να μην αναλώνομαι σε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στους δημότες, αναγκάζομαι να προβώ στην παρούσα τοποθέτηση για δύο λόγους.

3ο Εργασιακό Πρωτάθμλημα Μπάσκετ Δήμου Ιεράπετρας

Το εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ του Δήμου Ιεράπετρας τελειώνει. Ημερομηνίες Ημιτελικών-Μικρού και Μεγάλου Τελικού.

Εκδρομή του ΣΔΕ Ιεράπετρας στο Μύρτος

Στο πλαίσιο του project που οργανώνει φέτος το σχολείο μας, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας, επισκεφτήκαμε το χωριό Μύρτος την Τρίτη 24 Απριλίου.

Ευχαριστήριο από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρείας σε χορηγούς

Οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας είχαν την ιδέα επανασύστασης της ομάδας ποδοσφαίρου του σχολείου. Το σχολείο στήριξε την προσπάθεια αυτή και όλοι μαζί προχώρησαν στην υλοποίησή της.