Αποτελέσματα Αναζήτησης:

10 Μαΐου, 2018

Συνεδρίαση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο) Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ιεράπετρας

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας και Πρόεδρος του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιεράπετρας καλεί όλα τα Μέλη του και τους προσκεκλημένους στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ιεράπετρας.

Αναπτυξιακά έργα ύψους 14.000.000€ για τον Δήμο Ιεράπετρας

Τη δημιουργία Open Mall στην πόλη της Ιεράπετρας, το έργο του βιολογικού στο Μακρύ Γιαλό, τα αντιδιαβρωτικά έργα προστασίας του παραλιακού μετώπου Ιεράπετρας και η προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος ελέγχου διαρροών, συζήτησε το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας.

Διακήρυξη Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για τη «Κατασκευή Δικτύων Ύδρευσης στη Δ.Ε. Ιεράπετρας (για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας)»

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για τη «Κατασκευή Δικτύων Ύδρευσης στη Δ.Ε. Ιεράπετρας (για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας)».

1ο Διήμερο Σχολικών Δράσεων και Πολιτισμού – Έκθεση Βιβλίου 2018 από την Ένωση Γονέων Δήμου Ιεράπετρας

Πραγματοποιείται και φέτος με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. του Δήμου Ιεράπετρας, αλλά και Χορηγών το 1ο Διήμερο Σχολικών Δράσεων και Πολιτισμού - Έκθεση Βιβλίου 2018 της Ενώσεως Συλλόγων Γονέων του ομώνυμου Δήμου.

Ανοικτή πρόσκληση για την Προμήθεια υλικών φαρμακείου του Σ.Δ.Ε. Ιεράπετρας

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο που πληροί τις απαιτήσεις της παρούσας πρόσκλησης να καταθέσει προσφορά, για την προμήθεια υλικών φαρμακείου, για την κάλυψη των αναγκών του Σ.Δ.Ε. Ιεράπετρας.