Αποτελέσματα Αναζήτησης:

13 Ιουνίου, 2018

Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης την Πέμπτη 14.06.2018

Η Διεύθυνση Ύδρευσης Άρδευσης Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει τους δημότες της Ιεράπετρας ότι αύριο Πέμπτη 14.06.2018 θα υπάρξει προγραμματισμένη διακοπή στον τομέα υδροδότησης των οικισμών: Στόμιο, Γρα-Λυγιά, Κεντρί και Βαϊνιά.

Απόσυρση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Ιεράπετρας

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Ιεράπετρας, ανακοινώνεται ότι κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, θα αρχίσει η περισυλλογή όλων των αυτοκινήτων που έχουν χαρακτηριστεί ως «ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ» από τη Δημοτική Αστυνομία.

Ευχαριστήριο του Κέντρου Κοινότητας στην μαία κ. Ράνια Κουγιουμουτζάκη

Ο Δήμος Ιεράπετρας ευχαριστεί θερμά την μαία κ. Ράνια Κουγιουμουτζάκη για την συμβολή της στη διεξαγωγή του σεμιναρίου με θέμα «Προβλήματα στο θηλασμό και τρόποι αντιμετώπισης».

Συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου στις 18.06.2018

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση, στις 18 Ιουνίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 μ.μ. στην νέα αίθουσα συνεδριάσεων, που βρίσκεται δίπλα στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στον 1ο όροφο.

Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης

Η Διεύθυνση Ύδρευσης Άρδευσης Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει τους δημότες της Ιεράπετρας ότι αύριο Τετάρτη 13.06.2018 καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξει προγραμματισμένη διακοπή στην υδροδότηση της Κάτω Μεράς.