Αποτελέσματα Αναζήτησης:

15 Νοεμβρίου, 2018

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας

Η Συντονίστρια Κική Χασάπη-Φρονιμάκη, τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής και το Προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της Β1 και Β2 τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας.

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας

Η Συντονίστρια Κική Χασάπη-Φρονιμάκη, τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής και το Προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της E1 και E2 και Ε3 τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας.

Πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας στις 19.11.2018

Σας προσκαλούμε, στις 19 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.30 μ.μ., σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συνάντηση αντιδημάρχου με τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο και τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ του αντιδημάρχου Ιεράπετρας κ. Μάνου Λουτσέτη, της προέδρου του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, κας Αικατερίνης Τσικαλουδάκη και του προέδρου του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας, κ. Μανώλη Παπαδάκη.

Πρόσκληση σε συνάντηση από την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων

Η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, προσκαλεί σε συνάντηση, συλλόγους, φορείς, σχολεία, από την πόλη και τα δημοτικά διαμερίσματα και όλους όσους ενδιαφέρονται, για να συντονίσουμε τις δράσεις μας.