Αποτελέσματα Αναζήτησης:

4 Φεβρουαρίου, 2019

Εγγραφές στη χορευτική ομάδα του Δήμου Ιεράπετρας

Η Δημοτική Χορευτική Ομάδα απευθύνει πρόσκληση σε ενήλικες κατοίκους που κατέχουν βασικές χορευτικές γνώσεις να διδαχτούν αποκλειστικά τη ντόπια μουσικοχορευτική παράδοση της Ανατολικής Κρήτης.

Αλλάζει η εικόνα του Παραλιακού Γυμναστηρίου Ιεράπετρας

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της εκπροσώπου της Αναδόχου Εταιρείας, σύμβαση για το έργο Αποκατάστασης Αθλητικών Υποδομών στον Δήμο Ιεράπετρας.

Συνάντηση της «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ» με θέμα τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού 2019

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ» κ. Εμμανουήλ Γεωργαλάκη και του Προέδρου του Πολιτιστικού & Φυσιολατρικού Συλλόγου Ανατολής κ. Καρτσάκη Ιωάννη με θέμα τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού 2019.

Ευχαριστήριο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας ευχαριστεί θερμά τον Δρ. Ιωάννη Τσαγκατάκη, χημικό Msc.PhD και προπαιδευτή κρητικής διατροφής, ο οποίος στις 31-01-2019 πραγματοποίησε στο σχολείο μας σεμινάριο για την κρητική διατροφή.

Σημαντικές συναντήσεις του Δημάρχου Ιεράπετρας στην Αθήνα

Με υπηρεσιακούς παράγοντες των αρμόδιων Υπουργείων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, όπου πραγματοποίησε μια σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων σχετικά με την προώθηση έργων και μελετών.