Αποτελέσματα Αναζήτησης:

2 Δεκεμβρίου, 2019

Υπογραφή σύμβασης για το μεγαλύτερο έργο ύδρευσης για την Ιεράπετρα – 3.720.000€

Υπογράφηκε στον Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του αναδόχου εργολάβου, η σύμβαση του έργου «Αντικατάσταση τμήματος εξωτερικού υδραγωγείου Δήμου Ιεράπετρας από πηγές Σαρακίνας».

Εργασίες στη δημοτική οδό Κύπρου από Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Ενημερώνουμε τους Δημότες ότι λόγω των εργασιών στην δημοτική οδό Κύπρου οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί από την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 έως το πέρας των εργασιών.

Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας»

Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας» σύμφωνα με την 250/2019 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Κοινωνία, Πολιτισμός, Αλληλεγγύη Ιεράπετρας».

Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Κοινωνία, Πολιτισμός, Αλληλεγγύη Ιεράπετρας» σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας 251/27.11.2019.

Συνεδρίαση Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις 03.12.2019

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας την 3η του μηνός Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 12.30 μ.μ..