Αποτελέσματα Αναζήτησης:

31 Μαρτίου, 2020

Παραλαβή νέων κάδων απορριμμάτων από την Υπηρεσία Περιβάλλοντος & Καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Υπηρεσία Περιβάλλοντος & Καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας, παρέλαβε για το έτος 2020, εβδομήντα τρία (73) τεμάχια νέων κάδων απορριμμάτων.

Λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας με εκ περιτροπής/εξ αποστάσεως εργασία ενεργών υπαλλήλων

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας...........Έχοντας υπόψη:................ αποφασίζουμε τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας με εκ περιτροπής/εξ αποστάσεως εργασία ενεργών υπαλλήλων...........στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού.

Τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις 03.04.2020

Σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας την 3η του μηνός Απριλίου 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.30 π.μ..

Σε έκτακτες οικονομικές ελαφρύνσεις επιχειρήσεων και δημοτών προχωρά ο Δήμος Ιεράπετρας

Η Δημοτική Αρχή θέλοντας να στηρίξει την τοπική επιχειρηματικότητα και να βοηθήσει εμπράκτως τις επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω της πανδημίας, προχωρά άμεσα στα παρακάτω μέτρα: ........................

Διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Ιεράπετρας, ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου (αλεύρι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, φακές, φασόλια) στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Πρόσκληση για κατεπείγουσα διά περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας στις 31.03.2020

Σας προσκαλούμε, στις 31 Μαρτίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00, σε κατεπείγουσα διά περιφοράς συνεδρίαση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.