Αποτελέσματα Αναζήτησης:

11 Ιουνίου, 2020

Τακτική συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις 16.06.2020

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας στις 16 Ιουνίου 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων, στο 1ο όροφο του κτιρίου «Μελίνα Μερκούρη» Δημοκρατίας 31.

Δημοσίευση πρόθεσης δημοπράτησης του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση Κλειστού Γυμναστηρίου Ιεράπετρας Μάρκος Φωνιαδάκης»

Ο Δήμος Ιεράπετρας προτίθεται να προκηρύξει διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία για την εκτέλεση του έργου: «Ενεργειακή Αναβάθμιση Κλειστού Γυμναστηρίου Ιεράπετρας Μάρκος Φωνιαδάκης».

Δημοσίευση πρόθεσης δημοπράτησης του έργου «Βελτίωση πρόσβασης στο Σελάκανο»

Ο Δήμος Ιεράπετρας προτίθεται να προκηρύξει διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία για την εκτέλεση του έργου: «Βελτίωση πρόσβασης στο Σελάκανο».

Παραχώρηση χρήσης αιγιαλού σε ιδιώτες από το Δήμο Ιεράπετρας

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων, οργανωμένων τουριστικών κατασκηνώσεων (camping),..................που δραστηριοποιούνται σε χώρο όμορο του αιγιαλού............., να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στο Δήμο μέχρι την 19/06/2020, για παραχώρηση της απλής χρήσης αιγιαλού, ...................

Τριμηνιαίες Εκθέσεις Εκτέλεσης Προϋπολογισμού Δήμου Ιεράπετρας – Πίνακας

Προσθήκη 11.06.2020 : «Τριμηνιαίες Εκθέσεις Εκτέλεσης Προϋπολογισμού για το Α Τρίμηνο του 2020» | Πίνακας - αρχείο με τις Τριμηνιαίες Εκθέσεις Εκτέλεσης Προϋπολογισμού του Δήμου Ιεράπετρας (προβολή ή download).