Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η ανέγερση κτιρίου για το 7ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η ανέγερση κτιρίου για το 7ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 2.6.2016

Δελτίο Τύπου

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η ανέγερση κτιρίου για το 7ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας

[dropcap]Η[/dropcap] ένταξη του έργου «Ανέγερση του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας» στο Ε.Π. Κρήτη 2014 – 2020 υπογράφτηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον  Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη στην Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο.

ypografi 7o nipiagogeio

Το έργο  συνολικού προϋπολογισμού 720,000.00 προβλέπει την ανέγερση κτιρίου για μεταστέγαση του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας, που σήμερα στεγάζεται σε μισθωμένο κτίριο,  σε οικόπεδο εντός του νέου Σχεδίου Πόλεως επί της οδού Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Η υλοποίησή του αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες στέγασης του εν λόγω σχολείου, δημιουργώντας νέους λειτουργικούς και σύγχρονους χώρους ικανούς να υποστηρίξουν τις απαιτήσεις  της προσχολικής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δήλωσε κατά την υπογραφή της ένταξης ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «η ένταξη ενός σημαντικού και απαραίτητου νέου έργου, όπως η Ανέγερση του 7ου Νηπιαγωγείου, είναι αποτέλεσμα του σωστού σχεδιασμού, του έγκαιρου προγραμματισμού και της γόνιμης συνεργασίας που όλο αυτό το διάστημα ως δημοτική αρχή επιδιώκουμε. Μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών το επόμενο διάστημα αναμένεται η δημοπράτηση και η έναρξη των εργασιών  υλοποίησης του έργου, η ολοκλήρωσή του οποίου θα λύσει οριστικά το ζήτημα της στέγασης  του 7ου Νηπιαγωγείου» κατέληξε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας