Κωδικοί Εξόφλησης σε Τράπεζες – Μεταβολές

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, προσκαλεί φίλους και υποστηρικτές να επισκεφτούν
Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, ο Συντονιστής Δημήτριος Μιχελάρος
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας  Δήμου Ιεράπετρας
Από το Τμήμα  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,   και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνουμε

Κωδικοί Εξόφλησης σε Τράπεζες – Μεταβολές

Δήμος Ιεράπετρας
Τμήμα Προγραμματισμού

Ιεράπετρα 01.03.2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κωδικοί Εξόφλησης σε Τράπεζες – Μεταβολές

Λόγω τα αναγκαίων τεχνικών μεταβολών (αλλαγή αλγόριθμου κλπ) που απαιτήθηκαν από την ΔΙΑΣ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε για την προσθήκη και των «Πάγιων Εντολών μέσω Τραπεζών» ως τρόπο εξόφλησης των λογαριασμών «’Ύδρευσης & Άρδευσης»,  ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι οι «Κωδικοί Εξόφλησης σε Τράπεζες» για λογαριασμούς έκδοσης έως τέλος Φεβρουαρίου 2016 δεν ισχύουν πλέον για εξόφληση μέσω των Τραπεζών ( Διευκρινίζεται ωστόσο ότι η εξόφληση τους στο Ταμείου του Δήμου συνεχίζεται  κανονικά).

Στην αποστολή των νέων λογαριασμών, που είναι σε εξέλιξη,  αναγράφονται οι νέοι «κωδικοί εξόφλησης μέσω τραπεζών» και έχει προστεθεί και η δυνατότητα για «Πάγιες εντολές εξόφλησης».

Σχετικό ενημερωτικό Δελτίο Τύπου για τις Ηλεκτρονικές Πληρωμές θα εκδώσει ο Δήμος Ιεράπετρας τις επόμενες ημέρες.

Δήμος Ιεράπετρας
Τμήμα Προγραμματισμού

Παραπομπή
Οι (νέες) οδηγίες εξόφλησης λογαριασμών (εκτυπωμένη πίσω σελίδα λογαριασμού) και σε διαδικτυακή έκδοση στη σελίδα μας : http://www.ierapetra.gov.gr/logariasmos