Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ανταλλακτικών Οχημάτων και Μηχανημάτων Έργων Δήμου Ιεράπετρας 2017»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη έξι (6) ατόμων ,  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει δημότες και επισκέπτες ότι το Δημοτικό Κατάστημα στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού
Τις εκδηλώσεις μνήμης για την 81η  επέτειο του Ολοκαυτώματος και της καταστροφής των χωριών της Βιάννου
Εκδήλωση τιμής και μνήμης για την 81η   επέτειο του ολοκαυτώματος των Δυτικών Χωριών της Ιεράπετρας
Aποτελέσματα ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ νερού ύδρευσης.

Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ανταλλακτικών Οχημάτων και Μηχανημάτων Έργων Δήμου Ιεράπετρας 2017»

ethnosimo-nomarxias

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ                                                                                                                                             ΑΔΑ: Ω7ΓΙΩΡ8-ΕΥΒ

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ                                                                                                                                               3-10-2017

Αρ. πρωτ.:11113

 

 Π Ε Ρ Ι Λ Η Π Τ Ι Κ Η     Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η      Δ Η Μ Ο Π Ρ Α Σ Ι Α Σ 

[dropcap]Ο[/dropcap] Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο, επιλογής αναδόχου η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) για κάθε ομάδα εξοπλισμού, που αντιστοιχεί στο μεγαλύτερο ενιαίο ποσοστό έκπτωσης %  ανάλογα με τις κατατεθείσες προσφορές (εκτός των ομάδων που το κριτήριο αποτελεί η χαμηλότερη τιμή στο σύνολο της ομάδας), για την «Προμήθεια ανταλλακτικών Οχημάτων και Μηχανημάτων Έργων Δήμου Ιεράπετρας 2017» προϋπολογισθείσας δαπάνης 42.073,76 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% ), σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές  που συνέταξε το Τμήμα Διαχείρισης & Συντήρησης Οχημάτων της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Καθαριότητας του Δήμου μας.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στις  18  του  μήνα Οκτωβρίου 2017  ημέρα  Τετάρτη  και  ώρα 9.30-10.00π.μ.  (λήξη επίδοσης προσφορών) από την αρμόδια Επιτροπή.

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι διαθέτουν τα προσόντα και δικαιολογητικά συμμετοχής σε διαγωνισμό (φυσικά ή νομικά πρόσωπα – ημεδαπά ή αλλοδαπά, συνεταιρισμοί) γραμμένοι στα αντίστοιχα Επιμελητήρια, σύμφωνα με τον Ν.4412/2016.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού δίνονται στο Τμήμα Οικονομικού της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, αρμόδια υπάλληλος: Ατζαράκη Φωτεινή, Τηλέφωνο: 2842340345 και για τις Τεχνικές Προδιαγραφές, αρμόδια υπάλληλος: Γεώργιος Καροφυλάκης , Τηλέφωνο:2842022227, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του Διαδικτύου στην διεύθυνση http://www.ierapetra.gov.gr   και στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ. στη δικτυακή πύλη . www.promitheus.gov.gr.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Θεοδόσης Καλαντζάκης

[wpdm_package id=’24929′]