Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής

Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου για προσωρινή εγκατάσταση και λειτουργία Λούνα Πάρκ. (Εισηγητής: Χατζάκης Γεώργιος).
2Έγκριση  του 1ου ΠΚΤΜΝΕ και του 1ου ΑΠΕ του έργου: «Παρεμβάσεις στους Παιδικούς, Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤ.Α Ιεράπετρας» (Εισηγητής: Τζώρτζης Εμμανουήλ).
3Έγκριση  του 3ου ΑΠΕ του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών και βατότητας δρόμων δήμου Ιεράπετρας».(Εισηγητής: Τζώρτζης Εμμανουήλ).
4Έγκριση  του 2ου  ΑΠΕ του έργου: «Βελτίωση οδικής ασφάλειας στην περιφερειακή οδό Εθνάρχου Μακαρίου» (Εισηγητής: Τζώρτζης Εμμανουήλ).

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Εμμανουήλ Φραγκούλης