Ξεκίνησαν οι εργασίες τακτοποίησης της αποθήκης του δήμου Ιεράπετρας στην Αγρέξ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες του  καύσωνα και για την προστασία των αστέγων
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνετα

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1.ΜΥΡΤΟΣ Αυλή Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Ρεσιτάλ κιθάρας  με  τον διαπρεπή κιθαρίστα  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ Έναρξη: 9:30 μ.μ Είσοδος: Ελεύθερη Οργάνωση : Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου 2.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 ΤΗΛ. 2813 013 218 – 6932 858624 Facebook – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ www.theatrikiskini.gr Email: […]

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Πόντος – Κρήτη,
Με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Νομού Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού,  είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Ξεκίνησαν οι εργασίες τακτοποίησης της αποθήκης του δήμου Ιεράπετρας στην Αγρέξ


dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 19.01.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνησαν οι εργασίες τακτοποίησης της αποθήκης του δήμου Ιεράπετρας στην Αγρέξ 

Εργασίες τακτοποίησης της αποθήκης του δήμου που στεγάζεται στο χώρο της Αγρεξ πραγματοποιούνται το τρέχον διάστημα  από την Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Ιεράπετρας. Η τακτοποίηση του χώρου  και η καταγραφή και διαλογή των υπαρχόντων πραγμάτων είναι πρώτιστος στόχος, προκειμένου, όπως τονίστηκε να μπει τάξη  και να δημιουργηθεί μια σύγχρονη και λειτουργική αποθήκη που θα καλύπτει επαρκώς υπό ασφαλείς και κατάλληλες συνθήκες  τις καθημερινές ανάγκες του δήμου σε αποθηκευτικό χώρο.

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Αργύρης Πανταζής «η κατάσταση στην οποία βρισκόταν μέχρι σήμερα η συγκεκριμένη αποθήκη δεν ήταν και η καλύτερη. Δεκάδες αντικείμενα, εξοπλισμός και εργαλεία χρήσιμα και μη ήταν συσσωρευμένα και στοιβαγμένα επί σειρά ετών, αφημένα στο χρόνο,  με αποτέλεσμα να μην υπήρχε τάξη, οργάνωση αλλά και οι κατάλληλες συνθήκες αποθήκευσης και προστασίας τους».

Απώτερος στόχος, όπως τόνισε, είναι να γίνουν την τρέχουσα περίοδο όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις, να καταγραφεί  και να ξεκαθαριστεί το υπάρχον υλικό, ακολουθώντας πάντα τις προβλεπόμενες διαδικασίες και να προχωρήσει η διαδικασία για τη δημιουργία μιας νέας αποθήκης με λειτουργικούς χώρους που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των υπηρεσιών του δήμου.  Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε « οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Τις μέρες αυτές προχωράμε στην καταγραφή και τη διαλογή των αντικειμένων. Όσα αντικείμενα  είναι παλιά και μη χρησιμοποιούμενα θα  πάνε προς ανακύκλωση με οικονομικό όφελος προς τον δήμο, ενώ αντικείμενα, εξοπλισμός και εργαλεία που είναι προς χρήση θα φυλαχτούν σε κατάλληλες πια συνθήκες. Ένας από τους στόχους μας είναι να δημιουργήσουμε στο χώρο αυτό  αποθήκη πολιτικής προστασίας, όπου θα φυλάσσεται όλο το απαραίτητο υλικό για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που κατά διαστήματα προκύπτουν στον συγκεκριμένo τομέα, καθώς επίσης και αποθήκη πρασίνου για εξοπλισμό και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τις εργασίες πρασίνου».

Γραφείο Τύπου

 

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]