Πρόγραμμα αιματολογικού ελέγχου σε ευπαθείς ομάδες από το δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Πρόγραμμα αιματολογικού ελέγχου σε ευπαθείς ομάδες από το δήμο Ιεράπετρας

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 21.04.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Πρόγραμμα αιματολογικού ελέγχου σε ευπαθείς ομάδες από το δήμο Ιεράπετρας        

[dropcap]Τ[/dropcap]ο Γραφείο Προστασίας και Προαγωγής  της Δημόσιας Υγείας  του Δήμου Ιεράπετρας, σε συνεργασία με όλα τα μικροβιολογικά  εργαστήρια της πόλης μας, οργανώνει πρόγραμμα για πλήρη ετήσιο προληπτικό αιματολογικό έλεγχο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους δημότες της Ιεράπετρας που είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι ή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού σύμφωνα με τα στοιχεία της κοινωνικής υπηρεσίας και των κοινωνικών δομών του Δήμου μας.

Οι εξετάσεις θα περιλαμβάνουν έλεγχο της γενικής αίματος, της  θυρεοειδοτρόπου ορμόνης TSH, του σακχάρου, της χοληστερίνης & τριγλυκεριδίων, της φερριτίνης, της ουρίας, της κρεατινίνης, της SGOT, της SGPT, της γενικής ούρων και το κόστος συμμετοχής θα είναι 10€, τη στιγμή που η αξία των εξετάσεων σε τιμές Ε.Ο.Π.Υ.Υ  είναι τουλάχιστον πενταπλάσια.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο στα μικροβιολογικά εργαστήρια του κ. Απιδιανάκη Ιωάννη, του κ. Δημουλά Κων/νου – Κανάκη Σοφίας, της κ. Ζερβού Ιφιγένειας, του κ. Κοπανάκη Κων/νου και της κ. Συμνιανάκη Αικατερίνης.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους, να καλούν καθημερινά κατά  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 28423 41307 κ. Κιουρανάκη Σταυρούλα και στο τηλέφωνο 28423 41301 κ. Χαλκιαδάκη Χρυσούλα  για περισσότερες πληροφορίες  και για το κλείσιμο των ραντεβού.

Αντώνιος ΠετράςΟ Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας
Εντεταλμένος Δ.Σ για θέματα Υγείας
Αντώνιος Πετράς
Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]