Μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 03.12.2014  

    Μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ

kalantzakis-theodosiosΗ Παγκόσμια Ημέρα  Ατόμων με Αναπηρία  αποτελεί μια μέρα με ιδιαίτερα μηνύματα και ιδιαίτερα νοήματα για όλους μας.

Σε μια εποχή που η διαφορετικότητα δεν αξιολογείται μόνο αρνητικά, τα άτομα με αναπηρίες αποτελούν πλέον ενεργά και λειτουργικά μέλη της κοινωνίας μας, που  καθημερινά, με επιμονή και αγώνα   εδραιώνουν τη θέση τους ως ισότιμα μέλη στους διάφορους τομείς του ανθρώπινου γίγνεσθαι.  

Στο πλαίσιο αυτό, η μέριμνα όλων μας και ειδικά των δημόσιων φορέων και της πολιτείας είναι να υποστηρίζουμε καθημερινά, ενεργά και δυναμικά, κάθε προσπάθεια και κάθε διαδικασία ομαλής και υγιούς κοινωνικοποίησης.

Στην κατεύθυνση αυτή πρώτιστο μέλημα του δήμου μας είναι να παρέχουμε καινοτόμες δομές υποστήριξης, δημιουργώντας ευκαιρίες και προοπτικές προόδου και ανάπτυξης. Υποστηρίζοντας το σύλλογο ΑΜΕΑ της πόλης μας, αλλά και δημιουργώντας δομές όπως το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και ο Βρεφονηπιακός ΑΜΕΑ που δημιουργήθηκαν από την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του δήμου Ιεράπετρας, στηρίζουμε  καθημερινά  συνανθρώπους μας με αναπηρίες με απώτερο στόχο μας να δημιουργήσουμε μια κοινωνία ανοικτή σε όλους και πόλη για όλους!  

Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]
photo αρχείου