Την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στο Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στο Δήμο Ιεράπετρας

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 03.12.2014  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στο Δήμο Ιεράπετρας

Με πολλή εορταστική διάθεση σε ένα όμορφο γιορτινό κλίμα ο Δήμος Ιεράπετρας θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο του  το απόγευμα της Τρίτης 9 Δεκεμβρίου στον κεντρικό πεζόδρομο της Ιεράπετρας.

Με μια ξεχωριστή βραδιά με δράσεις, μουσική και χορό ο δήμος και η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας ξεκινούν το Εορταστικό Πρόγραμμα των Χριστουγέννων, δημιουργώντας ένα όμορφο γιορτινό κλίμα στην πόλη μας.

Με  διάφορες δράσεις, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από  τη Φιλαρμονική, αλλά και με μια  μεγάλη συναυλία με τον Ησαϊα Ματιάμπα και τον Μύρωνα Στρατή θα φωταγωγήσουμε το δένδρο του δήμου μας, ξεκινώντας και επίσημα το φετινό εορταστικό πρόγραμμα που κρύβει για όλους μας πολλές πολλές εκπλήξεις!

Να είστε όλοι εκεί την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα, για να φωταγωγήσουμε μαζί το δένδρο της πόλης μας!

Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]