Εργασίες ανακαίνισης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Εργασίες ανακαίνισης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας


dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 10.12.2014  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εργασίες ανακαίνισης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο  του Δήμου Ιεράπετρας 

Με εργασίες ανακαίνισης και βελτίωσης ξεκίνησε η Επιτροπή Διαχείρισης τις παρεμβάσεις της στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας. Απώτερος σκοπός είναι τόσο η βελτίωση του χώρου και των εγκαταστάσεων, όσο και η βελτίωση της όψης και της εικόνας του.

Στην τρέχουσα περίοδο πραγματοποιούνται εργασίες βαψίματος, ενώ σύντομα ξεκινούν και  οι παρεμβάσεις στους εσωτερικούς χώρους με στόχο να γίνουν πιο λειτουργικοί, αποκτώντας παράλληλα και μια πιο αντιπροσωπευτική εικόνα.

Όπως δήλωσε η συντονίστρια, κα. Κική Χασάπη « στόχος μας είναι να  δώσουμε μια νέα εικόνα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας. Ξεκινήσαμε από τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του, ενώ παράλληλα προχωράμε και σε θέματα  οργάνωσης και λειτουργίας του.

Πρόθεσή μας είναι να δημιουργήσουμε ένα χώρο που θα στηρίζει το συνάνθρωπο, παρέχοντάς του παράλληλα δυνατότητες και ευκαιρίες. Στο στάδιο αυτό πραγματοποιείται το βάψιμο των εξωτερικών χώρων, ενώ αμέσως μετά θα κάνουμε παρεμβάσεις και στο εσωτερικό, δίνοντας έτσι μια νέα εικόνα στην σημαντική αυτή δομή του δήμου μας.

Σημαντικό είναι ότι σε όλη αυτή την προσπάθεια συμμετέχουν ενεργά όλα τα μέλη της Επιτροπής Διαχείρισης και πολλοί εθελοντές και αυτό μας επιτρέπει να κάνουμε άμεσες και αποτελεσματικές κινήσεις για την στήριξη των συνανθρώπων μας».     

Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]