Προσφορές για την εκτέλεση του έργου «Πολιτική Προστασία 2014 (Μίσθωση χωματουργικών μηχανημάτων)»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Προσφορές για την εκτέλεση του έργου «Πολιτική Προστασία 2014 (Μίσθωση χωματουργικών μηχανημάτων)»

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ιεράπετρα  12.12.2014 – Αριθμ. πρωτ.: 18810 
Πληρ.:Μαρία Πετράκη  τηλ: 2842340354

 

ΠΡΟΣ: Εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ
             -Δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Δήμου
             -Τοιχοκόλληση στην προθήκη του Δημοτικού Καταστήματος

ΘΕΜΑ Πρόσκληση για την κατάθεση προσφοράς για την εκτέλεση του έργου «Πολιτική Προστασία 2014(Μίσθωση χωματουργικών μηχανημάτων)»

Μετά τον ανοικτό διαγωνισμό που διεξήχθη στις 14 Νοεμβρίου 2014 για την εκτέλεση του έργου «Πολιτική Προστασία 2014 -Μίσθωση χωματουργικών μηχανημάτων»   και ο οποίος διαγωνισμός απέβη άγονος ως προς το χωματουργικό μηχάνημα “Προωθητής 90-180 HP (Ερπυστριοφόρος)”, ο Δήμος Ιεράπετρας προτίθεται  να προχωρήσει στη διαδικασία της ανάθεσης της μίσθωσης του χωματουργικού μηχανήματος, συνολικού προϋπολογισμού 7.740,00 ευρώ χωρίς το ΦΠΑ, με διαπραγμάτευση -απευθείας ανάθεση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η διαδικασία της διαπραγμάτευσης θα διεξαχθεί στις  23-12-2014 , ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. (ώρα λήξης παραλαβής προσφορών) στο Δημαρχείο Ιεράπετρας, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού (Επιτροπή ΕΚΠΟΤΑ). Προσφορές μπορούν να κατατεθούν και ταχυδρομικά μέχρι την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα τεύχη δημοπράτησης στην τιμή των 5,00 ευρώ από τα γραφεία του Δήμου και να απευθύνονται για πληροφορίες στο Τμήμα Προμηθειών (αρμόδια υπάλληλος Ατζαράκη Φωτεινή-τηλ. επικοινωνίας 2842340347).

Η Προϊσταμένη Δ/νσης
Οικονομικών Υπηρεσιών
Μαρία Φραντζεσκάκη

[separator top=”40″ style=”shadow”] Παράρτημα πληροφοριών & υπερσυνδέσεων [checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”40″ style=”shadow”] Πληροφορίες ανάρτησης [xyz-ihs snippet=”DnsiOikonomikonYpiresion”]

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]