Η απάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

Η απάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου

Ιεράπετρα 19.5.2016

Δελτίο Τύπου

Η απάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου
dimarchos.

«Η προσπάθεια από πλευράς Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσει τη στάση της αγανακτισμένης Ιεράπετρας, κατά το πρόσφατο μονοθεματικό Δημοτικό Συμβούλιο για το Νοσοκομείο, μαρτυρά την αδυναμία της να συλλάβει το μέγεθος και τη  βαθύτερη διάσταση των προβλημάτων.

Σε μια υποβαθμισμένη από το Κράτος περιοχή, που τα τελευταία χρόνια συνεχώς αγωνίζεται για να περισώσει τα σε άλλες εποχές και περιοχές αυτονόητα, έργο των κοινοβουλευτικών αρχών και κομματικών οργανώσεων δεν πρέπει να αποτελεί η κριτική της συμπεριφοράς του πολίτη, αλλά αντίθετα οι πράξεις για τη στήριξη του πολίτη.

Ο αγανακτισμένος Ιεραπετρίτης, ο άνθρωπος που καθημερινά μοχθεί για να παράγει, ο αποδέκτης όλων των αρνητικών συνθηκών και συγκυριών που πλήττουν καθημερινά την ελληνική γεωργία και κατά συνέπεια την δική του επιβίωση, έχει κάθε λόγο να διεκδικεί κεκτημένα αγαθά και να αγωνίζεται γι΄ αυτά  από την οποιαδήποτε θέση και σε οποιοδήποτε σημείο.

Αυτά που κάποιοι καταδικάζουν ως τραμπουκισμούς και προπηλακισμούς, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η αγανάκτηση που δεν θέλουν να δουν, η αγωνία που δεν μπορούν να αισθανθούν και η ανασφάλεια των πολιτών της Ιεράπετρας, του μεγαλύτερου αστικού κέντρου της νότιας Κρήτης, για την οποία αδιαφορούν.

Ως Δήμαρχος, έχω αποδείξει μέχρι σήμερα, ότι είμαι ανοικτός στον διάλογο και πρόθυμος να συνεργαστώ εποικοδομητικά με την εκάστοτε Κυβέρνηση, Υπουργούς και Βουλευτές με απώτερο σκοπό την πρόοδο του Δήμου Ιεράπετρας. Δεν ανέχομαι όμως καμία κοροϊδία και καμία αδιαφορία για τις δομές του τόπου μας.

Οι αλήθειες και τα ψέματα τα οποία δημόσια παραθέτετε δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα!

Την πραγματική αλήθεια θα την βρείτε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας!

Αυτήν την αλήθεια αντικρίζει καθημερινά ο πολίτης!

Αυτή είναι η αλήθεια που δυσκολεύει την ζωή του!

Αυτή είναι η αλήθεια για το Νοσοκομείο της πόλης του!

Μετά από τόσους αγώνες και τόση προσπάθεια, η κοινωνία της Ιεράπετρας, το ελάχιστο που απαιτεί είναι  τα λόγια να γίνουν πράξεις!

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

 Θεοδόσιος Καλαντζάκης»