Τροποποίηση του προγράμματος αποκομιδής απορριμμάτων εν όψει της Πρωτοχρονιάς

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Τροποποίηση του προγράμματος αποκομιδής απορριμμάτων εν όψει της Πρωτοχρονιάς

Ιεράπετρα 30.12.2016

Ανακοίνωση

Τροποποίηση του προγράμματος αποκομιδής απορριμμάτων εν όψει της Πρωτοχρονιάς

[dropcap]Α[/dropcap]πό την Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι εν όψει της Πρωτοχρονιάς θα υπάρξουν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου  θα υπάρξει έκτακτη απογευματινή βάρδια για την αποκομιδή απορριμμάτων σε κεντρικά σημεία στην πόλη της Ιεράπετρας, ενώ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή. Τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων θα εκτελούνται κανονικά από τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου.

Προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα και να διατηρηθεί το κέντρο και οι συνοικίες της πόλης καθαρές, παρακαλούνται οι πολίτες να επιδείξουν αυξημένη υπευθυνότητα, απορρίπτοντας στους κάδους μόνο αντικείμενα που δεν μπορούν να αποθηκεύσουν προσωρινά στις οικίες τους.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Ιεράπετρας ευχαριστεί εκ των προτέρων τους δημότες για την κατανόηση και τη βοήθειά τους για τη διατήρηση της πόλης μας καθαρής και εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας