Ευχές για μια δημιουργική και ευτυχισμένη νέα χρονιά από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 17η  Ιουνίου 2024
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης

Ευχές για μια δημιουργική και ευτυχισμένη νέα χρονιά από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 30.12.2016

Δελτίο Τύπου

Ευχές για μια δημιουργική και ευτυχισμένη νέα χρονιά από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη

[dropcap]Μ[/dropcap]ια δημιουργική και ευτυχισμένη νέα χρονιά με υγεία και πολλές ευκαιρίες για νέους στόχους και ακόμα περισσότερες προσδοκίες εύχεται ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με αφορμή την έλευση του νέου έτους.

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του «Εύχομαι το 2017 να χαρίσει υγεία, ευτυχία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο, φέρνοντας ελπίδα για εθνική ανάταση και κοινωνική ευημερία.

Για την Ιεράπετρα εύχομαι η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και καρποφόρα με νέα έργα, δράσεις και παρεμβάσεις που θα υποστηρίξουν ακόμη περισσότερο τον τόπο μας, δημιουργώντας επιπλέον συνθήκες ανάπτυξης της τοπικής μας κοινωνίας.

Ως Δημοτική Αρχή σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε και αυτή τη χρονιά να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουμε το όραμα πράξη και τον Δήμο Ιεράπετρας ακόμα πιο διεκδικητικό, εξωστρεφή και δραστήριο.

Εύχομαι από καρδιάς Καλή Χρονιά, Υγεία, Πρόοδο,  ατομική και συλλογική Ευημερία. Χρόνια Πολλά!».

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας