Συνοπτικός Απολογισμός Δημοτικής Αρχής 2011 – 2014 – Δήμαρχος Σήφης Αναστασάκης

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Συνοπτικός Απολογισμός Δημοτικής Αρχής 2011 – 2014 – Δήμαρχος Σήφης Αναστασάκης

(Περιμένετε να φορτώσει η παρουσίαση. Προτείνουμε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο fullscreen για καλύτερη ανάγνωση/προβολή. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την «αναζήτηση» . Εναλλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε τον απολογισμό σε PDF )

Γεραπετρίτες και Γεραπετρίτισσες,

Προσπαθήσαμε σε μικρό χρονικό διάστημα και πετύχαμε πολλά για την περιοχή μας.

Αξιοποιήσαμε το προσωπικό χωρίς διακρίσεις για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Με τους συνεργάτες μας ορίσαμε στόχους και τους επιτύχαμε σε μεγάλο βαθμό.

Είχαμε όραμα για την πόλη και το Δήμο μας και γνώση και μέθοδο για να το κάνουμε πράξη.

ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 26 ΕΚ. € και επί πλέον ωριμάσαμε και προτείναμε στο ΕΣΠΑ άλλα μεγάλα έργα 12 εκ. € που αναμένεται η έγκριση τους. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

Η αξία και η σημασία των έργων του προγράμματός μας θα κατανοηθεί από τους πολίτες με την ολοκλήρωσή τους στις αρχές τις επόμενης δημοτικής περιόδου. Δυστυχώς η μικρή δημοτική μας θητεία που διήρκεσε 3,5 χρόνια, σε συνδυασμό με την υπερβολική γραφειοκρατία, δεν βοήθησαν για να ολοκληρωθούν τα έργα νωρίτερα.

Πιστεύουμε πάντως ότι θέσαμε τις βάσεις με το πρόγραμμα, τις δράσεις και το όραμά μας, για μια πορεία καλύτερη την επόμενη περίοδο.

Σας ευχαριστώ.

Σήφης Αναστασάκης
Δήμαρχος Ιεράπετρας[separator top=”10″ style=”dotted”]

1η ανάρτηση 23.07.2014 – Εναλλακτικά μπορείτε να μεταφορτώσετε (download) τον απολογισμό σε μορφή Pdf

[wpdm_file id=44][separator top=”10″ style=”dotted”]

(Προσθήκη 07.08.2014) Το παρακάτω αρχείο απολογισμού περιέχει τα ίδια στοιχεία αναλυτικότερα με διαχωρισμό των έργων ανά ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

[wpdm_file id=46][separator top=”40″ style=”dotted”]