Αποτελέσματα διαγωνιστικού μέρους του 5ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

Αποτελέσματα διαγωνιστικού μέρους του 5ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ

theatro-1205ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας
Σάββατο 17 – Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

[separator top=”20″ style=”dotted”]

Αποτελέσματα διαγωνιστικού μέρους του 5ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας (17-24 Οκτωβριου 2015)

BΡABEIA

Α΄ καλύτερης Παράστασης

Στην παράσταση «ο Φονιάς» του Μήτσου Ευθυμιάδη από το Θέατρο Περιγιαλίου.

Β΄ καλύτερης Παράστασης

Από κοινού στην παράσταση «Καποδίστριας» του Νίκου Καζαντζάκη από το Θεατρικό Εργαστήρι «Θεατροφρένεια» Διστόμου και στην παράσταση «Λυσσασμένη Γάτα» του Tennessee Williams από τη Δημοτική θεατρική ομάδα Λαυρίου «Εξόρυξη».

Γ΄ καλύτερης Παράστασης

Στην παράσταση «Τρωάδες» του Ευριπίδη από το Δημοτικό θέατρο Μαραθώνα.

Βραβείο κοινού

Στην παράσταση «Καποδίστριας» του Νίκου Καζαντζάκη από το Θεατρικό Εργαστήρι «Θεατροφρένεια» Διστόμου.

Σκηνοθεσίας

Στη Στέλλα Δρίβα για την παράσταση «Λυσσασμένη γάτα» του Tennessee Williams από τη Δημοτική θεατρική ομάδα Λαυρίου «Εξόρυξη».

Α΄ Ανδρικού ρόλου

Στον Αλέκο Ξανθάκη για το ρόλο του Ταρζάν στο «Φονιά» του Μήτσου Ευθυμιάδη από το Θέατρο Περιγιαλίου.

Α Γυναικείου ρόλου

Από κοινού στην Πολυξένη Ορκοπούλου για το ρόλο της Μαρίας στο «Φονιά» του Μήτσου Ευθυμιάδη από το Θέατρο Περιγιαλίου και στη Σωτηρία Τσέλιου-Παππά για το ρόλο της Εκάβης στις «Τρωάδες» του Ευριπίδη από το Δημοτικό θέατρο Μαραθώνα.

Β΄ Ανδρικού ρόλου

Στον Παντελή Δρίβα για το ρόλο του πατέρα στη «Λυσσασμένη Γάτα» του Tennessee Williams από τη Δημοτική θεατρική ομάδα Λαυρίου «Εξόρυξη».

Β΄ Γυναικείου ρόλου

Από κοινού στη Βάσω Τεκέρταλη για το ρόλο της μητέρας στη «Λυσσασμένη Γάτα» του Tennessee Williams από τη Δημοτική θεατρική ομάδα Λαυρίου «Εξόρυξη» και στην Αγγελική Καλλιάνου για το ρόλο της Γεωργίας στον «Καπνοκράτωρα» του Ανδρέα Στάϊκου από το Ελληνικό Θεατρικό Εργαστήρι, Βρυξελλών.

Μουσικής Σύνθεσης και διδασκαλίας

Στη Λιάνα Καραβασίλη για την παράσταση «Καποδίστριας» του Νίκου Καζαντζάκη από το Θεατρικό Εργαστήρι «Θεατροφρένεια» Διστόμου.

Μουσικής Επιμέλειας

Στο Γιώργο Δρίβα για την παράσταση «Λυσσασμένη Γάτα» του Tennessee Williams από τη Δημοτική θεατρική ομάδα Λαυρίου «Εξόρυξη».

Χορογραφίας

Στη Λένα Σύρου για την παράσταση «Καποδίστριας» του Νίκου Καζαντζάκη από το Θεατρικό Εργαστήρι «Θεατροφρένεια» Διστόμου.

Σκηνογραφίας

Στην Έμμη Καγιά για την παράσταση «Καποδίστριας» του Νίκου Καζαντζάκη από το Θεατρικό Εργαστήρι «Θεατροφρένεια» Διστόμου.

Ενδυματολογίας

Από κοινού στην Αμαλία Μπόγρη για την παράσταση «Το ξύπνημα της άνοιξης» του Φράνκ Βέντεκιντ από τη Θεατρική Ομάδα Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και στην Ελπίδα Βαρθολομάτου – Γεωργοπούλου για την παράσταση «Καποδίστριας» του Νίκου Καζαντζάκη από το Θεατρικό Εργαστήρι «Θεατροφρένεια» Διστόμου.

Φωτισμού

Στο Δημήτρη Μπρούζα για την παράσταση «Καποδίστριας» του Νίκου Καζαντζάκη από το Θεατρικό Εργαστήρι «Θεατροφρένεια» Διστόμου.

Αφίσας

Στο Δημοτική θεατρική ομάδα Λαυρίου «Εξόρυξη» για την παράσταση «Λυσσασμένη Γάτα» του Tennessee Williams.

Προγράμματος

Στο Δημοτικό θέατρο Μαραθώνα για την παράσταση «Τρωάδες» του Ευριπίδη.

ΕΠΑΙΝΟΙ

Στη Βαρβάρα Κάζιρα για το ρόλο της Ιφιγένειας στην παράσταση «Καπνοκράτωρ» του Ανδρέα Στάϊκου από το Ελληνικό Θεατρικό Εργαστήρι Βρυξελλών.

Στη Μαργαρίτα Πατέλου για το ρόλο της αιχμάλωτης και στο Λάμπρο Πανόπουλο για το ρόλο του Ποσειδώνα στις «Τρωάδες» του Ευριπίδη από το Δημοτικό θέατρο Μαραθώνα.

Στην Ευγνωσία Σ. για το ρόλο της διευθύντριας και στον Αλέξανδρο Ν-Β για το ρόλο του Μόριτς στην παράσταση «Το ξύπνημα της άνοιξης» του Φράνκ Βέντεκιντ από τη Θεατρική Ομάδα Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στον Γιάννη Χατζηβασιλείου για τους ρόλους του Κίτσου και του Λόρδου Γκέι και στη Τζούλια Χατζημαρκάκη για το ρόλο της Γκόλφω στην παράσταση «Gολφω! 4ever» από τη Θεατρική σκηνή «Τέχνες Γιαμπουδάκη» Άδελε.

Στη Γιώτα Φουντά για το ρόλο της Σουλιώτισσας, στην Άννα Σταθά για το ρόλο της μουγγής, στην Εύη Μαντά για την ερμηνεία τραγουδιού και στη Νιόνια Γεροντοπούλου για το μακιγιάζ στην παράσταση «Καποδίστριας» του Νίκου Καζαντζάκη από το Θεατρικό Εργαστήρι «Θεατροφρένεια» Διστόμου.

[separator top=”40″ style=”shadow”]

[xyz-ihs snippet=”theatronofb-2015″]

[separator top=”40″ style=”shadow”]

National Festival of Amateur Theatre Ierapetra
National Festival of Amateur Theatre Ierapetra