Η επιστολή του δημάρχου Ιεράπετρας στoν Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου για την αστυνόμευση του αστικού κέντρου της Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες του  καύσωνα και για την προστασία των αστέγων
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνετα

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1.ΜΥΡΤΟΣ Αυλή Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Ρεσιτάλ κιθάρας  με  τον διαπρεπή κιθαρίστα  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ Έναρξη: 9:30 μ.μ Είσοδος: Ελεύθερη Οργάνωση : Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου 2.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 ΤΗΛ. 2813 013 218 – 6932 858624 Facebook – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ www.theatrikiskini.gr Email: […]

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Πόντος – Κρήτη,
Με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Νομού Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού,  είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Η επιστολή του δημάρχου Ιεράπετρας στoν Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου για την αστυνόμευση του αστικού κέντρου της Ιεράπετρας

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 20.02.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η επιστολή του δημάρχου Ιεράπετρας στoν Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου για την αστυνόμευση του αστικού κέντρου της Ιεράπετρας

[dropcap color=”” boxed=”no” boxed_radius=”8px” class=”” id=””]Ε[/dropcap]πιστολή απέστειλε ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου, ταξίαρχο Κωνσταντίνο Περάκη με θέμα την ενίσχυση της αστυνόμευση του αστικού κέντρου της Ιεράπετρας μετά τα προβλήματα που παρουσιάζονται λόγω της απομάκρυνση του δημοτικού φωτισμού χωρίς να είχε προβλεφθεί η  άμεση αντικατάστασή του.

kalantzakis-theodosiosΌπως χαρακτηριστικά αναφέρει «Με αφορμή το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει στο αστικό κέντρο της Ιεράπετρας μετά την  υπογειοποίηση των καλωδίων  της ΔΕΗ και τη απομάκρυνση του δημοτικού φωτισμού, προκύπτει η ανάγκη ενταντικοποίησης της αστυνόμευσης του αστικού κέντρου για λόγους ασφάλειας τόσο των καταστημάτων, όσο και των κατοίκων και των διερχόμενων πεζών.

Πιο συγκεκριμένα, η κατάργηση του δημοτικού φωτισμού λόγω υπογειοποίησης των δικτύων της ΔΕΗ, που ξεκίνησε πριν περίπου ένα χρόνο, χωρίς πρόβλεψη για αντικατάστασή του, δημιουργεί σήμερα πολλαπλά προβλήματα, αφού ένα μεγάλο μέρος δρόμων του εμπορικού κέντρου της Ιεράπετρας έχει μείνει χωρίς φωτισμό.

Η κατάσταση αυτή θέτει καθημερινά σε κίνδυνο την ασφάλεια των καταστημάτων, αλλά και την ασφάλεια κατοίκων και διερχομένων και καθιστά επιτακτική την ανάγκη για εντατικοποίηση της αστυνόμευσης κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, όπου λόγω των προαναφερθέντων συνθηκών αυξάνεται η επικινδυνότητα και καταγράφονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να προλάβουμε την εκδήλωση επικίνδυνων περιστατικών και να διασφαλίσουμε στο μέτρο του δυνατού την ασφάλεια κατοίκων και διερχομένων σε σημεία που παρατηρείται πρόβλημα, αιτούμαστε την αυξημένη αστυνόμευση του αστικού κέντρου μέχρι να αποκατασταθεί ο εξωτερικός φωτισμός μετά και τις παρεμβάσεις που το τρέχον διάστημα γίνονται.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία. Είμαι βέβαιος, ότι παρόλες τις ελλείψεις προσωπικού που η  Υπηρεσία σας αντιμετωπίζει  και  παρά τις δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται, θα επιληφθείτε άμεσα του θέματος με πρώτιστο μέλημα πάντα τη διασφάλιση του αισθήματος ασφάλειας».

Γραφείο Τύπου

 

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]