Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Ιεράπετρας


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 20.11.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Ξεκίνησαν οι  παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Ιεράπετρας 

[dropcap]Μ[/dropcap]ετά την πρώτη καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πολλές από τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο δήμο Ιεράπετρας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού, κ. Πέτρος Μαστοράκης ξεκίνησε ήδη, σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία, τις παρεμβάσεις με στόχο την αποκατάσταση και τη βελτίωση των υπαρχόντων προβλημάτων.

Το τρέχον  διάστημα πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα στο Βουζουνεράκειο Στάδιο, ενώ έχει προγραμματιστεί και η επισκευή της σκεπής του Κλειστού Γυμναστηρίου. Έργα αποκατάστασης φθορών γίνονται ήδη και στο παραλιακό γυμναστήριο, το οποίο αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης, καθώς επίσης και στο Μισεδάκειο, όπου η υπηρεσία προχώρησε στην συγκόλληση μπαλωμάτων καουτσούκ και στην επανατοποθέτησή τους.

Όπως τόνισε ο κ. Μαστοράκης «οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα όσον αφορά το κομμάτι των συντηρήσεων τους. Πρόκειται για χώρους που καθημερινά συγκεντρώνουν ένα μεγάλο αριθμό αθλούμενων, γι’ αυτό μέριμνά μας είναι να συμβάλουμε στη αποκατάστασή τους. Όσον αφορά το Βουζουνεράκειο Στάδιο λόγω της ποιότητας του νερού υπήρξαν προβλήματα στο χλοοτάπητα, τα οποία αυτή την περίοδο αντιμετωπίζουμε. Παρεμβάσεις πραγματοποιούμε  και στο παραλιακό γυμναστήριο. Έχουμε ξεκινήσει από το χώρο των αποδυτηρίων, το χώρο των μπασκετών και προχωρούμε στο καθαρισμό των φρεατίων και στη σταθεροποίηση των σκαρών και βέβαια στην αποκατάσταση και των άλλων προβλημάτων. Ως δήμος οφείλουμε να παρέχουμε όσο το δυνατό καλύτερες συνθήκες άθλησης σε όλους τους πολίτες και αυτό είναι και ο καθημερινός μας στόχος.  Την τρέχουσα περίοδο έχει τεθεί επίσης σε δημόσια διαβούλευση ο Κανονισμός Λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων των Αθλητικών Χώρων, για τον οποίο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και φορείς να καταθέσουν προτάσεις.  Και βέβαια  καθημερινά τόσο εγώ προσωπικά ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού όσο και οι εργαζόμενοι του αρμόδιου τμήματος του δήμου, τους οποίους και ευχαριστώ δημόσια, εργαζόμαστε με απώτερο στόχο τη αντιμετώπιση των προβλημάτων όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων».                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]