Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τη λειτουργία του 2ου Νηπιαγωγείου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τη λειτουργία του 2ου Νηπιαγωγείου

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα  12.05.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τη λειτουργία του 2ου Νηπιαγωγείου διαβεβαίωσε κατά την επίσκεψή του  ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών τις εκπαιδευτικούς του εν λόγω σχολείου

[dropcap color=”” boxed=”no” boxed_radius=”8px” class=”” id=””]Μ[/dropcap]ε αφορμή την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με τη λειτουργία του 2ου Νηπιαγωγείου και την επικείμενη δημιουργία σε κοντινό χώρο σταθμού ΚΤΕΛ, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσίων, κ. Μάνος Λουτσέτης και ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, κ. Ηλίας Νταραράς επισκέφτηκαν την Παρασκευή 8 Μαϊου το 2ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας προκειμένου να ενημερώσουν τις εκπαιδευτικούς, διευκρινίζοντας απορίες τους σχετικά με τη λειτουργία και την ασφάλεια του σχολείου.

Αναλυτικότερα, ο κ. Λουτσέτης αναφέρθηκε λεπτομερώς στη διαδικασία, η οποία ακολουθείται από το Δήμο προκειμένου να τακτοποιηθούν οι παρατυπίες που υπάρχουν, καθώς ο χώρος όπου έχει δημιουργηθεί το εν λόγω Νηπιαγωγείο βάσει του πολεοδομικού σχεδιασμού προέβλεπε σταθμό ΚΤΕΛ και διαβεβαίωσε τις εκπαιδευτικούς ότι πρόθεσή του δήμου είναι να βρεθεί η βέλτιστη λύση προκειμένου να μην προκύψει κανένα απολύτως πρόβλημα στη λειτουργία του σχολείου.

Όπως ανέφερε η ανάκληση της άδειας  γίνεται στο πλαίσιο της τακτοποίησης της εγκατάστασης και χρήσης στο συγκεκριμένο σημείο του σχολείου και δεν τίθεται κανένα θέμα για τη λειτουργία του.

Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]